Početna » Warszawianka – stiže nam prva originalna serija od SkyShowtime platforme

Warszawianka – stiže nam prva originalna serija od SkyShowtime platforme

od strane bukovac

Prve dve epizode serije Warszawianka sada su dostupne za strimovanje na SkyShowtime platfomi. Nove epizode u kojima glavnu ulogu tumači vodeći poljski glumac Borys Szyc biće dostupne svake nedelje. Warszawianka je prva lokalna originalna produkcija SkyShowtime platforme u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Od danas se premijerno prikazuje prva poljska originalna serija Warszawianka na SkyShowtime platformi, a prve dve epizode već su dostupne za strimovanje. Serija ima jedanaest epizoda od četrdeset minuta, i svaka nova epizoda biće dostupna za gledanje svakog ponedeljka. Serija će se prikazivati na svih 22 tržišta na kojima je dostupna SkyShowtime platforma.

Warszawianka je fiktivna drama koja prati tragično-komične avanture četrdesetogodišnjeg zavodnika Franeka Czułkowskog (poznatog i kao “Czuły”), sjajno tumačenog od strane vodećeg poljskog glumca Borysa Szyca.

Czuły je duboko kompleksan lik – talentovani pisac koji je doživeo uspeh i neuspeh i sada se nalazi zarobljen između svojih ličnih borbi i društvenih očekivanja. Serija prikazuje neke od najinteresantnijih likova grada koji čine Czułkov život. Serija prati njegove avanture dok se bori da shvati značenje svog postojanja u savremenom svetu.

banner

Izvršni direktor SkyShowtime platforme, Monty Sarhan, rekao je: “Kao striming servis stvoren posebno za Evropu, SkyShowtime se posvećuje autentičnom pripovedanju koje zabavlja i obraća se publici širom naših tržišta. Sa ponosom ovog juna, predstavljamo seriju Warszawianka – našu prvu poljsku originalnu seriju. Briljantno napisana od strane Jakuba Żulczyka i sa talentovanim Borysom Szycem u glavnoj ulozi, Warszawianka je prava uzbudljiva zabava! To je provokativna priča za odrasle i ponosni smo što smo ekskluzivni dom za ovu neverovatnu seriju.”

“Postoje ljudi koji dodaju boje našim životima – ali sami žive na rubu života. Warszawianka je priča o Franeku ‘Czułom’ – četrdesetogodišnjaku koji je još uvek tinejdžer. On je najbolji i najgori otac na svetu. On je slatkorečivi momak uhvaćen u gradski stil života, dobar momak koji donosi loše odluke. On je čovek koji je i dalje zaljubljen, ali nema pojma kako da voli. Postoje samo neki momci poput Czułog, i verujem da će gledaoci biti zainteresovani za seriju, jer mislim da će mnogi pronaći deo sebe u njegovoj priči. SkyShowtime je pokazao veliku posvećenost podršci i savršen je dom za seriju Warszawianka”, rekao je Jakub Żulczyk, scenarista i popularni poljski pisac.

SkyShowtime originalnu seriju Warszawianka režira Jacek Borcuch, a scenarij je napisao Jakub Żulczyk. Piotr Uznański je direktor fotografije. Glavni lik serije tumači Borys Szyc. Ostale uloge igraju Krystyna Janda, Jerzy Skolimowski, Ilona Ostrowska, Piotr Polak, Jadwiga Jankowska-Cieślak, Zofia Wichłacz, Paulina Gałązka, Jan Peszek, Maja Pankiewicz, Marianna Zydek, Jakub Wieczorek, Marta Ścisłowicz, Tomasz Włosok, Marcin Januszkiewicz i Milena Goździela. Producent je Izabela Łopuch, a izvršni producent je Andrzej Besztak.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99e. Takođe, u ponudi je probni period od sedam dana.

Pogledajte treiler:

O SkyShowtime platformi 

SkyShowtime platforma je najnovija izvanredna striming platforma za Evropu, koja je pokrenuta na više od 20 tržišta i obuhvata preko 90 miliona domaćinstava. Sada je dostupna u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, na teritoriji Kosova, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Norveškoj, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj. 

Kao zajednički poduhvat kompanija Comcast i Paramount Global, SkyShowtime donosi najbolju zabavu, filmove i originalne serije iz čuvenih studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock. SkyShowtime će takođe biti mesto za određeni broj ekskluzivnih lokalnih produkcija, kao i za SkyShowtime originalne serije.

Foto i video: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti