Početna » Koncert grupe ‘Ničim izazvan’ u Nišu

Koncert grupe ‘Ničim izazvan’ u Nišu

od strane bukovac

Poznati pop-rock sastav Ničim izazvan će posle dužeg vremena (6 godina nakon prethodnog nastupa!) održati samostalni koncert u Nišu, u subotu, 2. septembra u Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), od 21 čas.

Ovom prilikom grupa Ničim izazvan će uživo promovisati novi album pod nazivom „Idu godine“, a na repertoaru svakako neće izostati i set najvećih hitova ovog specifičnog benda.

 “Ničim izazvan“ je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima koji su inspirisani ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka benda i daje im upravo tu „organsku“ notu u kompleksnoj muzičkoj zavesi, koja sa bine izlazi kroz neverovatnu količinu pozitivne energije i pruža publici nezaboravan užitak.

Foto: Ničim izazvan (promo)

banner

Od samog osnivanja 2011, sastav Ničim izazvan je  napravio vrlo ozbiljnu kilometražu nastupajući na svim regionalnim prestižnim festivalima i na brojnim samostalnim koncertima, a svakako treba pomenuti i respektabilnu nagradu MTV Adria Award za najbolji live bend na prostoru Ex-Yu 2017.godine!

Ulaznice za koncert grupe Ničim izazvan u Nišu mogu se kupiti od subote, 5. avgusta po ceni od 1.200 rsd na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop – Davidova br 9 i caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17. Na dan koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara!

VIDEO:

Izvor videa: Nicim Izazvan
 

Autor naslovne fotografije: Vukašin Danilović 

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti