Početna » Trajković: Možemo do pobede u Novom Sadu

Trajković: Možemo do pobede u Novom Sadu

od strane bukovac

Fudbaleri Radničkog gostovaće večeras od 19.00 sati, ekipi Vojvodine u Novom Sadu. Šef stručnog štaba Radničkog, Nikola Trajković, istakao je da njegov tim može do pobede. On veruje da je psihološka prednost, i u ovom susretu, na strani njegove ekipe.

Prvih pola sata iz Humske, model su kako bi Radnički trebao da odigra utakmicu protiv Vojvodine. Ukoliko uđemo u meč bez respekta, ukoliko uđemo u visokom presingu, sa željom, voljom i uverenjem da mi utakmicu možemo da dobijemo, mislim da će se to na kraju i destiti. Očekuje nas motivisani protivnik sa novim trenerom, a znamo da svaka smena trenera donese neku reakciju. Sada pitanje je koliko su oni stigli da sve te principe, koje je novi trener doneo, savladaju. Ipak mislim da mi na to
ne treba da se obaziremo već da odemo sa velikom željom i pokušamo da iz Novog Sada donesemo tri boda u Niš. Verujem da će se to desiti ukoliko igrači budu motivisani, istakao je šef stučnog štaba Nikola Trajković i dodao.

Mislim da smo mi psihički rasterećeniji i da je psihološka prednost i sada na našoj strani. Oni ipak moraju da pokažu pred svojom publikom da su zasluženo igrali Evropu, da su i dalje jedna od najkvalitetnijih ekipa. Očekuje se i reakcija nakon smene trenera, verujem da im neće biti lako.

U pozitivan ishod veruje i napadač Sava Petrov.

banner

Pred nama je težak zadatak. Još jedan meč sa ekipom, koja je prošle godine bila u pet najboljih u ligi, ali to nas ne treba mnogo da zanima. Moramo u meč da uđemo sa verom i samopouzdanjem, jer mislim da imamo kvalitet da se u Niš vratimo sa bodovima, zaključuje Petrov.

Utakmicu u Novom Sadu sudiće Momčilo Marković.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti