Početna » Nikola Trajković pred IMT: Moramo da pobedimo

Nikola Trajković pred IMT: Moramo da pobedimo

od strane bukovac

Fudbaleri Radničkog dočekaće ekipu IMT-a u sedmom kolu Mozzart bet Superlige Srbije. Pred meč sa novajlijom u ligi, koji je pokazao koliko može biti opasan, sa Čaira poručuju da je pobeda imperativ i da ceo plen mora ostati u Nišu.

  • IMT je jedna mlada poletna ekipa, koja na početku prvenstva beleži dobre rezultate, za razliku od nas. Mi smo više u krizi rezultata, nego krizi igre. Utakmica u nedelju je, mogu da kažem, presudna za sve nas, moramo da idemo na pobedu, moramo da osvojimo tri boda i krenemo ka cilju. Cilj je da se ekipa, kao što smo rekli pre početka prvenstva, bori za vrh i plej-of, a ne za plej-aut. Moramo da namestimo svoju glavu i da po svaku cenu pobedimo tu utakmicu. U toku nedelje sam mnogo razgovarao sa igračima i rekao sam im da oni ne treba da imaju nikakav pritisak. Jednostavno mislim da je dovoljno da daju svoj maksimum i da pokažu da žele da izađemo iz ove krize. Mislim da će to biti dovoljno da se dobije utakmica, ističe trener Nišlija Nikola Trajković i dodaje da Radnički neće odustati od svog stila igre.

Na ofanzivu IMT-a odgovoriće ofanzivom.

  • Nema potrebe da kalkulišemo, mi smo ti koji moramo da zabeležimo pobedu. Nećemo menjati stil igre. I do sada smo igrali relativno ofanzivno, nema razloga da nešto menjamo, igraćemo isto od početka do kraja. Nadam se da će sreća i znanje biti na našoj strani. Njihovu poletnost i mladost moramo da neutrališemo na neki drugi način, da budemo dosta agresivniji, da naš kvalitet izađe na videlo i da pobedimo. Igramo na Čairu, ja se nadam da će biti i više navijača, jer je vikend i to će nam biti motiv više.

Jedan od najmlađih u ekipi i odnedavno mladi reprezentativac Srbije, David Petrović sa puno samopouzdanja dočekuje naredni meč.

  • Svaku utakmicu ulazimo da prikažemo naš stil igre, ulazimo napadački, igramo kod kuće to je motiv više za nas da pobedimo. U prvih šest kola osvojili smo tri boda, mislim da to nije realna slika naše ekipe, igramo dobar fudbal, nekada je i sreća potrebna. IMT je dobra i kvalitetna ekipa, znamo njihove karakteristike, pripremali smo se cele nedelje. Ipak mi igramo kući, pozivam i navijače da dođu, mnogo nam znači njihova podrška, oni su naš vetar u leđa i voleo bih da tribine budu ispunjene, zaključuje Petrović.

Utakmica na Čairu na programu je u nedelju 17. septembra od 19:30 sati. Pravdu će deliti glavni sudija Novak Simović iz Lovćenca.

banner

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti