Početna » Niški bend Dexter održaće besplatan koncert povodom desetogodišnjice postojanja u klubu ‘Istina Mašina’!

Niški bend Dexter održaće besplatan koncert povodom desetogodišnjice postojanja u klubu ‘Istina Mašina’!

od strane bukovac

Spektakularni besplatan koncert benda Dexter, koji će obeležiti njihovu desetogodišnjicu postojanja!

Autor vizuala: Dexter

Ova nezaboravna muzička proslava održaće se 22. oktobra 2023. godine, s početkom u 20 časova, u popularnom klubu “Istina Mašina” u Nišu.

Dexter, autentični melodični rok bend iz Niša, osnovan 2012. godine, proslavio se svojim originalnim zvukom i energičnim nastupima. Ova izuzetno talentovana ekipa svoj muzički put započela je kao spontana saradnja između gitariste Ivana Vukadinovića i pevača Aleksandra Božinovića. Kroz godine posvećenog rada i strasti prema muzici, Dexter je postao sinonim za kvalitetnu rok muziku na niškoj sceni.

banner

Foto: Dexter (privatna arhiva)

Njihova muzička priča je obogaćena pobedom na Medijana Balkanrock festivalu 2015. godine, što je označilo prekretnicu u karijeri benda. Dexter je snimio nekoliko numera pod producentskom palicom Rodoljuba Avramovića, a pesma “Bluz mrtvog čoveka” je osvojila srca publike i kritičara, čak i zaslužila emitovanje na MTV Adria televiziji.

Izvor videa: DexterSrbijaOfficial

U čast deset godina postojanja, Dexter će vas počastiti nezaboravnim koncertom u klubu “Istina Mašina”. Osim hitova koji su osvojili srca publike, bend će predstaviti i pesme s nadolazećeg, dvostrukog studijskog albuma, koji će biti objavljen krajem ove godine.

Bend Hazel; Autor fotografije: FrikArt Photo

Pridružite nam se na ovom posebnom događaju gde će Dexter deliti pozitivnu energiju i emocije sa svojim vernim obožavaocima. Osim toga, na ovom koncertu ćete imati priliku da uživate i u nastupu benda “Hazel”, već dobro poznatog na niškoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Izvor videa: Hazel

Ulaz na koncert je potpuno besplatan, tako da svi ljubitelji kvalitetne rok muzike imaju priliku da prisustvuju jedinstvenom muzičkom spektaklu. Bend Dexter će takođe ugostiti bivše članove benda i prijatelje, koji su takođe priznati muzičari, obećavajući vam nezaboravno muzičko iskustvo.

Posle koncerta, svi posetioci su pozvani da se pridruže bendu na jam sessionu, gde će imati priliku da uživaju u improvizaciji i muzičkom stvaralaštvu zajedno sa članovima benda Dexter.

Ne propustite priliku da budete deo ove muzičke proslave i provedete nezaboravno veče uz odličnu muziku i sjajnu atmosferu. Vidimo se 22. oktobra u klubu “Istina Mašina”!

Autor naslovne fotografije: Dexter (privatna arhiva)

Autorka teksta: Marija Matejić

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti