Početna » Izložba Košarkaškog saveza Srbije i promocija knjige ‘Između obruča: košarkaške anegdote’ – Sve je to normalno: 100 godina košarke u Srbiji

Izložba Košarkaškog saveza Srbije i promocija knjige ‘Između obruča: košarkaške anegdote’ – Sve je to normalno: 100 godina košarke u Srbiji

od strane bukovac

Izložba Košarkaškog saveza Srbije i promocija knjige ‘Između obruča: košarkaške anegdote’ – Sve je to normalno: 100 godina košarke u Srbiji, održaće se u sredu, 18. oktobra u Domu kulture “Studentski grad”.

12-20.00 Izložba Košarkaškog saveza Srbije – plato DKSG

19.00 Promocija knjige Između obruča: košarkaške anegdote Rajka Martinovića.

Učestvuju: Nenad Zorić, autor i gost iznenađenja.

banner

Mala sala / Velika sala

Izložba u Holu Biblioteke i elektronska izložba
(multimedijalni uređaj, Instagram, Fejsbuk, Jutjub)

Autorke izložbe: Nataša Papić i Anđelija Lazić

Kako reagovati na fantastičan uspeh naših košarkaša i basketaša na Svetskom prvenstvu, kad se taj sport kod nas praktikuje već ceo jedan vek? Naprosto moramo da upotrebimo, sada već kultnu rečenicu čuvenog košarkaškog trenera Miroslava Nikolića: „Sve je to normalno“.

Povodom ovog jubileja i zlatnih i srebrnih medalja srpskih sportista, Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ organizuje dvostruku izložbu – izložbu publikacija iz svog fonda u Holu Biblioteke, kao i elektronsku izložbu koja će biti dostupna na multimedijalnom uređaju u Biblioteci, kao i na društvenim mrežama.

Na platou Doma kulture „Studentski grad” 18. oktobra biće postavljena izložba Košarkaškog saveza Srbije 100 godina košarke u Srbiji. Ujedno, održaće se i promocija knjige „Između obruča: košarkaške anegdote“ novinara Rajka Martinovića. Reč je o svojevrsnoj zbirci čarobnih trenutaka koji su se tokom proteklih decenija odigravali u i oko košarkašog terena.

Na promociji će, pored autora, govoriti novinar Nenad Zorić. Uz njih, o košarci, košarkašima i svemu što se na parketu može doživeti, pričaće i gost iznenađenja.

Autor vizuala: Dom kulture “Studentski grad”

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti