Početna » Hogvorts ekspres stiže u Cineplexx Niš bioskop

Hogvorts ekspres stiže u Cineplexx Niš bioskop

od strane bukovac

Filmski maraton ,,Hari Poter“ od 11. novembra do 3. decembra u Cineplexx Niš bioskopu

Lepe vesti za sve fanove popularnog čarobnjaka – vraćamo se u magični svet Harija Potera od 11. novembra do 3. decembra u Cineplexx Niš bioskopu! Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

Od mnogih serijala koji su idealni za filmski maraton s porodicom i prijateljima, ne možemo ne izdvojiti legendarni svet čarobnjaštva najpoznatije škole na svetu. Hogvorts ekspres pristiže u Cineplexx Niš bioskop, noseći sa sobom planetarno poznatog Harija Potera i njegovih prijatelja Hermione Grejndžer i Rona Vizlija! Od 11. novembra, svakog vikenda prikazivaće se po dva filma ove popularne franšize.

Niz od mnogo žanrova, uključujući fantaziju, dramu, odrastanje i britansku školsku priču (koja uključuje elemente misterije, trilera, avanture, horora i romantike), svet Harija Potera istražuje brojne teme i uključuje mnoga kulturna značenja i reference.

banner

Kroz osam nastavaka serijala pratimo uzbudljiv život i pustolovine mladog čarobnjaka Harija Potera i njegovih nerazdvojnih prijatelja. Filmovi su nastali prema književnim delima jedne od najpoznatijih svetskih književnica Džej Kej Rouling, koji su postigli svetsku slavu i prodati su u više od 500 miliona primeraka, a pri tome su osvojili i brojne književne nagrade.

Autor vizuala: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti