Početna » Pero Defformero pred koncert u Nišu ovog petka: ‘Atmosfera je svaki put sve luđa’

Pero Defformero pred koncert u Nišu ovog petka: ‘Atmosfera je svaki put sve luđa’

od strane bukovac

Nakon skoro pet godina, novosadska folk-metal atrakcija „Pero Defformero”, nastupiće u Nišu ovog petka, 10. novembra, u klubu Feedback od 22.00 sata.

Bend će ovom prilikom proslaviti sa niškom publikom 30 godina postojanja, ali i predstaviti novi album simbolično nazvan „Muzika za ljude bez prijatelja” koji je tim povodom i objavljen. Pored pesama sa novog albuma, na repertoaru će se naravno naći i svi najveći hitovi kao što su: „Gotičarka”, „Gastarbajter”, „Metal sviraću”, „Hipster”, „Došli smo do kraja puta” i mnogi drugi.

“Uvek se radujemo dolasku u Niš pošto je atmosfera svaki put sve luđa. Ovoga puta imamo bonus uzbuđenje: Slavimo 30 godina postojanja i promovišemo novi album “Muzika za ljude bez prijatelja”! Ne sumnjamo da će Nišlije i ovog puta otvoriti svoje srce ovom defformisanom bendu i da ćemo se svi zajedno fenomenalno zabaviti”, izjavili su članovi benda za portal Media Press Srbija pred niški koncert.

Ulaznice za koncert su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1300 rsd u Vintage shop-u (Davidova 9), dok će na dan koncerta koštati 1500 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

banner

Autorka naslovne fotografije: Biserka Jovanović

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti