Početna » Radnički protiv Železničara na kraju prvog dela sezone

Radnički protiv Železničara na kraju prvog dela sezone

od strane bukovac

Pred fudbalerima Radničkog je još samo jedan meč u prvom delu prvenstva. Večeras u Niš stiže ekipa Železničara iz Pančeva, a na programu je odložena utakmica 9. kola Super lige Srbije.

Najavljujući ovaj meč, šef stručnog štaba Radničkog, Slavoljub Đorđević, istakao je da njegov tim želi da na zimsku pauzu ode sa pobedom. Ipak, o ekipi iz Pančeva govorio je sa dosta poštovanja i poziva na oprez i maksimalno zalaganje na ovom meču.

Dobri su i kod kuće i na strani. Igraju jako, jako dobro, otvoreno, hrabro. Dosta su se podigli na tabeli. Imali su četiri-pet bodova, sada imaju 17, to nije slučajno. Pokazali su zube i Zvezdi i Partizanu, uzeli bod Vojvodini, hrabro odigrali sa TSC-om. U ovom izjednačenom prvenstvu sve se igra na jednu loptu, nema favorita. Svaka utakmica je neizvesna, jako je zanimljivo. Sigurno će biti dosta borbe na ovakvom terenu. Nadam se da ćemo imati više snage, koncentracije i sreće da iskoristimo svoje prilike i pobedimo. Mislim da smo zaslužili bod i protiv Vojvodine, ali nije nam se vratilo. Ipak smatram da, kada radiš pošteno, mora da se vrati i ubeđen sam da će se to desiti protiv Železničara.

Đorđević se osvrnuo i na period od kada je u klubu, koji su obeležili teški dueli protiv ekipa koje zauzimaju čeone pozicije na tabeli Super lige.

banner

Mi smo rešili da malo osvežimo ekipu, pa smo im dali prvi slobodan dan po mom dolasku smatrao sam da treba da se odmore. Jednostavno, nije samo fizički umor u pitanju, već i psiha. Dobili su dan odmora, pa smo radili oporavak, napunili baterije. Spremni smo za ono što nas očekuje. Momci znaju koliko je bitna ova utakmica i za njih, za klub, grad. Moji momci u ovom trenutku treba da daju maksimum i nadam se da će publika to prepoznati i doći da im da podršku.

Meč Radnički – Železničar na programu je od 17 časova, a ulaz na Čair besplatan je za sve gledaoce. Glavni sudija večerašnje utakmice biće Srđan Jovanović iz Beograda.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti