Početna » Joksimović: Organizovano i srčano možemo do pobede u Кruševcu

Joksimović: Organizovano i srčano možemo do pobede u Кruševcu

od strane bukovac

Novoimenovani šef stručnog štaba Radničkog, Dejan Joksimović, svoj debi meč na klupi Radničkog imaće danas, na gostovanju Napretku iz Кruševca.

Na konferenciji za medije najavio je ovo gostovanje i svoja očekivanja od svog novog tima.

  • Napredak je ekipa koja je uz moj bivši klub, Radnički iz Кragujevca, u najboljoj formi u ligi. Na kraju krajeva postižu dobre rezultate i verovatno to doprinosi da igraju sa ogromnom dozom samopouzdanja. Velike čestitke mom kolegi Gaćinoviću koji je uspeo da u jednom periodu preokrene celu situaciju, pošto i oni, u jednom trenutku, nisu bili u sjajnom momentumu. Tako da velike zasluge za ove rezultate idu njemu, pošto je ekipa otprilike ostala ista, mada se jesu pojačali dolaskom Majdevca, povratkom Saleta Marjanovića i tako dalje, pa su taj roster upotpunili. Poznajem dobro celu njihovu ekipu i moram da kažem da je pojedincima ovo najbolji periodu u karijeri. Očekuje nas teška utakmica, zahtevan protivnik, ali mi nemamo pravo da respektujemo bilo koga, to sam rekao i igračima, poštujemo svakog, ali ne preterano.

Joksimović je zatim dodao i kako želi da na terenu izgleda njegov sastav

  • Moramo da verujemo u sebe, svoj kvalitet, da probamo da im ispariramo nekom željom, energijom, srčanošću, onim što njih krasi. Treba takođe da budemo organizovani ofanzivno i defanzivno u svim fazama igre, da budemo skoncentrisani. Ovo je na kraju i igra grešaka, svaki detalj je bitan, svaka lopta je bitna, mora da se poštuje, da se ceni i to je ono što pokušavam da usadim i svojim igračima u glavu i da na taj način probamo da izađemo kao pobednici. Probaćemo i da se nametnemo i nekim našim principima u igri i da pokušamo da iz te utakmice izađemo kao pobednici.

Meč 27. kola Super lige Srbije na stadionu Mladost u Кruševcu zakazan je za nedelju, 17. mart od 20 časova a glavni sudija meča biće Lazar Lukić.

banner

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti