Početna » ‘TransformaciJA’ sa Anom Dornik: Brojni edukatori poslali poruku publici o važnosti mentalne transformacije

‘TransformaciJA’ sa Anom Dornik: Brojni edukatori poslali poruku publici o važnosti mentalne transformacije

od strane bukovac

Humanitarna stand-up motivaciona tribina “TransformaciJA”, koju je organizovala Ana Dornik, NLP master, humanista i motivator, privukla je preko hiljadu posetilaca. Događaj, uspešno održan u MTS Dvorani, uključivao je jedinstvenu kombinaciju motivacije, edukacije i humanosti, podižući svest i pružajući podršku u borbi protiv karcinoma dojke.

Ana Dornik, koja je i sama prošla kroz tešku borbu sa invazivnim, agresivnim karcinomom dojke, ispričala je svoju inspirativnu priču kroz hologramski prikaz, demonstrirajući snagu transformacije, izuzetnu hrabrost i želju za životom. Njena priča, kao i iskustva i znanja drugih istaknutih govornika i motivatora, uključujući Tatjanu Vojtehovski, Žarka Ilića, Stefana Radovića, Ivanu Branković, Ivana Mileusnića, i Aleksu Broćića, obogatila su veče i poslala moćnu poruku o važnosti mentalne transformacije. Jedinstvenosti ovog događaja doprineo je i gost iznenađenja, Srđan Bogićević, neuroistraživač i osnivač NeoUm platforme.

„Ovo veče bilo je za svakoga ko je spreman da napravi iskorak u svoje novo ja. Shvatili smo da promene ne zahtevaju ništa grandiozno. Ne treba da imamo očekivanja i da pridajemo značaj očekivanjima okoline, već put kojim treba da idete je ono što je vama važno. Spremni smo da samo ulažemo u svoje telo, a to je maska – treba da se bavimo i svojim emocijama i duhovnim stanjem. Sada kada žene vide moj put razvoja, pitaju me gde nalazim snagu, a moj prvi odgovor je da ne treba da rade stvari kao ja. Treba samo da uzmemo ideju i prilagodimo je sami sebi“ rekla je Ana Dornik.

“TransformaciJA” je događaj koji je imao za cilj ne samo da inspiriše i edukuje, već i da pruži konkretan doprinos borbi protiv karcinoma dojke, sa delom prihoda od prodaje karata namenjenih za opremanje Odseka za onkologiju sa hemioterapijom Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu. Ana Dornik, kao jedna od osnivačica udruženja “Žena uz ženu” i autorka knjige “Ti si ta”, nastavila je svoju misiju pružanja podrške i inspiracije osobama koje se bore sa ovom bolešću, kao i promociju prevencije.

banner

Događaj “TransformaciJA” je postavio nove standarde kada je reč o kombinaciji humanosti, edukacije i motivacije, demonstrirajući kako lične priče i zajednički napori mogu imati transformativan efekat na pojedince i zajednicu.

Autor fotografija: Nemanja Vojnović

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti