Početna » TO Budva predstavila novogodišnji program: Nezaboravan provod uz Konstraktu, Saru Jo, Džibonija, Senidu, Dina Merlina i mnoge druge zvezde

TO Budva predstavila novogodišnji program: Nezaboravan provod uz Konstraktu, Saru Jo, Džibonija, Senidu, Dina Merlina i mnoge druge zvezde

od strane bukovac

Turistička organizacija opštine Budva i Hotelska grupa “Budvanska rivijera” ogranizovali su svečani koktel u “Salonu 1905” u Beogradu i tim povodom predstavili novogodišnji program. Kao destinacija koja već više od 20 godina uspešno organizuje spektakularne dočeke Nove godine, Budva je i ovog puta za sve posetioce priredila raznovrstan muzički program i nakon dve godine pauze, usled pandemije koronavirusa, opet okupila poznate regionalne zvezde.

Tijana Kotarac, predstavnica PR službe TO Budva, tom prilikom je iskazala zadovoljstvo zbog ponovnog vraćanja velikih koncerata ispred zidina Starog grada, gde će, kako je istakla, posetiocima prirediti nezaboravan provod koji će trajati tri noći i tri dana, kako na budvanskom Trgu, tako i u hotelima.

“Imamo utisak da ne postoji veliko muzičko ime na prostoru bivše Jugoslavije koje nije nastupalo u Budvi, a tako će biti i ove godine. Pored budvanskih bendova, poznatih DJ-eva, kao i benda “Dubioza kolektiv” koji će nastupati 30. decembra, uz Konstraktu će u večernjim časovima 31. decembra nastupiti Džiboni, dok su prvog januara sa nama Sara Jo, Senidah i Dino Merlin”, otkrila je Kotarac i napomenula da su pripremili i bogat dnevni praznični program, kao i program za najmlađe. Pored toga, održaće se i koncerti klasične muzike, uz poznatu Jadranku Jovanović, Marka Kalajanovića, Marijanu Šovran, Emiliju Minić i mnoge druge operske soliste kako iz Crne Gore, tako i iz Srbije.

Bogat i sadržajan novogodišnji program neće izostati ni u hotelima u Budvi. Dušica Vugdelić, PR Hotelske grupe ”Budvanska rivijera”, istakla je da za hotel “Palas” u Petrovcu vlada veliko interesovanje iz celog regiona, a da je tome doprinela činjenica da su ljudi željni dobre atmosfere uz izuzetne izvođače, po čemu je ovaj hotel i prepoznatljiv.

banner

“Ana Bekuta i Goran Karan, spoj neposrednosti, spontanosti i izuzetnih vokalnih sposobnosti učiniće novogodišnju noć zaista nezaboravnom. Prvog januara goste će zabavljati Aco Pejović i Jelena Rozga, takođe jedan poseban duet koji ima brojnu publiku, dok će drugog nastupiti Dženan Lončarević i Milica Pavlović. Tokom sve tri noći, za dobru atmosferu pobrinuće se i bend Huahua, dok će tokom popodnevnih časova nastupati Zlopi”, istakla je Vugdelić.

Za poseban užitak u hotelu “Palas” neizostavna je i gastronomska ponuda, posebni specijaliteti pripremljeni za što bolji provod tokom novogodišnjih praznika.

Estradnu umetnicu, Anu Bekutu, za Crnu Goru, a naročito za Budvu, vežu lepe uspomene, brojna prijateljstva i izuzetna saradnja sa publikom.

“U Budvi pevam dugi niz godina i ovo nije prvi put da nastupam u hotelu “Palas”. Očekujem jedno divno veče i još bolji provod”, poručila je Bekuta.

Centar dobre zabave i nezaboravnih trenutaka tokom novogodišnjih praznika svakako je i hotel “Splendid”, prvi i najveći rizort sa pet zvezdica u Crnoj Gori.

“Ove godine nam je posebno zadovoljstvo i izuzetno smo motivisani jer nema barijera i granica koje je nametnula pandemija, tako da zaista možemo da uživamo u muzici najrazličitije vrste”, istakla je Maja Vukićević, PR Hotelske grupe Montengrostars, i dodala da će goste u Splendidu za doček nove 2023.  zabavljati Hari Mata Hari, Petar Grašo, Marina Visković i Katarina Grujić.

“Ono čemu ostajemo verni jeste starogradska muzika i orkestar Žutog Serhatlića, a za ljubitelje MTV zvuka tu je i nastup Balkan beat benda”, poručila je Vukićević.

Muzička zvezda Marina Visković istakla je da se u Budvi uvek oseća kao kod kuće, gde godinama unazad provodi mnogo vremena na nastupima, kao i u privatnim posetama.

“Često sam u Crnoj Gori, leta u Budvi su neizostavna. Publika je fantastična, lepo se družimo, tako da sam sasvim sigurna u lep provod tokom novogodišnjih praznika”, rekla je Marina u prisustvu velikog broja beogradskih medija i javnih ličnosti.

Miljenica mlađe populacije, Sara Jo istakla je da je najlepši nastupi vezuju za Crnu Goru.

“Kada ostavimo po strani taj poslovni deo, obožavam i da odmaram na crnogorskom primorju, i jako sam srećna što ću provesti i započeti novu godinu baš u Budvi”, poručila je Sara.

Svečanom koktelu povodom predstavljanja novogodišnjeg programa u Budvi, prisustvovali su i Vesna Dedić, Danijela Dimitrovska, Višnja Petrović, Miodrag Popović, direktor TO Beograd, kao i brojni mediji.

Autor fotografija: TO Budva

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti