Početna » Web sajtovi na poklon onima kojima su najpotrebniji – korak napred u digitalizaciji

Web sajtovi na poklon onima kojima su najpotrebniji – korak napred u digitalizaciji

od strane bukovac

𝑶𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒅𝒊𝒏𝒆 𝑫𝒆𝒅𝒂 𝑴𝒓𝒂𝒛 𝒔𝒆 𝒑𝒐𝒋𝒂𝒗𝒍𝒋𝒖𝒋𝒆 𝒖 𝒎𝒂𝒍𝒐 𝒅𝒓𝒖𝒈𝒂č𝒊𝒋𝒆𝒎 𝒔𝒎𝒊𝒔𝒍𝒖!

Joombooz kao društveno odgovorna firma aktivno radi na podizanju svesti o digitalizaciji i istovremeno brinemo o onima koji su slabijeg finansijskog stanja!

Kreiramo sadržaj koji će dočarati kvalitet vašeg poslovanja i podići brend na viši nivo. Predstavite svoj posao tako da klijenti jasno mogu da vide šta im nudite i da im to bude dostupno uvek. Brzo i lako. Samo na klik.

𝙅𝙤𝙤𝙢𝙗𝙤𝙤𝙯 𝙟𝙚 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙠𝙖 𝙠𝙧𝙚𝙖𝙩𝙞𝙫𝙣𝙞𝙝 𝙞𝙙𝙚𝙟𝙖 𝙞 𝙫𝙚𝙡𝙞𝙠𝙤𝙜 𝙨𝙧𝙘𝙖!

banner

Stižu nam novogodišnji praznici i vreme darivanja, zato u tom duhu spremamo jednu lepu 2 u1 akciju. Pozivamo humanitarne organizacije, udruženja, umetnike, sportiste, pojedince… sve one koji bi da imaju svoj web sajt, da nam se jave – napravićemo vam web sajt, kreirati i voditi društvene mreže potpuno besplatno. Takođe, pomoćićemo onima koji se ne snalaze najbolje na društvenim mrežama (a već poseduju svoj web sajt) da kreiramo iste i da profesionalno ih vodimo za vas.

Broj je web sajtova (+kreiranje i vodjenje društvenih mreža) koje poklanjamo (5) kao i broj naloga (za one koji već imaju sajtove) koje ćemo voditi na društvenim mrežama (15) je ograničen, zato se što pre prijavite!

Pošaljite nam ko ste, čime se bavite, zašto je Vama potreban web sajt i kako će Vam pomoći u daljem radu i/ili društvene mreže na 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘢𝘷𝘢@𝘫𝘰𝘰𝘮𝘣𝘰𝘰𝘻.𝘤𝘰𝘮.

Očekujte naš poziv, unapred se radujemo saradnji.

Napomena:

Akcija važi na teritoriji cele Srbije i komisija će proceniti kome su web sajtovi i vođenje društvenih mreža najpotrebniji.

VIDEO:

Foto i video vizuali: Joombooz.com

Izvor: Joombooz.com

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti