Početna » Zabava može da počne uz superšpijunski spektakl ‘Argajl’, bajkovitu avanturu ‘Priča o čarobnom maču’, dokumentarni film ‘Dule Savić, A u Londonu muk’ i biografski film ‘Ferari’

Zabava može da počne uz superšpijunski spektakl ‘Argajl’, bajkovitu avanturu ‘Priča o čarobnom maču’, dokumentarni film ‘Dule Savić, A u Londonu muk’ i biografski film ‘Ferari’

od strane bukovac

Zabava može da počne uz superšpijunski spektakl „Argajl“, bajkovitu avanturu „Priča o čarobnom maču“, dokumentarni film „Dule Savić, A u Londonu muk“ i biografski film „Ferari“. Februar u Cineplexx Niš bioskopu počinje sa četiri nova hit naslova i Cineplexx Specijalom, kada odabrane filmove možete pogledati po super ceni od 300rsd.

Ovaj CINEPLEXX SPECIJAL vam je pripremio pet sjajnih naslova koje možete pogledati po super ceni, u nedelju 4. februara:
„Želja“, „Akvamen“, „Sledeći gol dobija“, „Noćno kupanje“ i „Sluga 2“.

Na redovnom repertoaru od 1. februara naći će se novi naslovi:

„ARGAJL“:

banner

Iz iščašenog uma Metjua Vona (Kingsman franšiza, Fajter), dolazi nam ARGAJL, kao britva oštar špijunski triler koji menja percepciju stvarnosti i pogled na svet.

Brajs Dalas Hauard (Svet iz doba jure franšiza) je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argajla i njegove misije da raskrinka svetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti.

#akcija #triler

Argajl | Cineplexx RS

„PRIČA O ČAROBNOM MAČU“

Nekada davno u dalekom kraljevstvu živeo je mladi ratnik Kosta i njegov najbolji prijatelj i saborac Čarobni mač, mač koji može da govori po imenu Čudoš. Kosta sa mačem kreće na put pun različitih izazova kako bi pronašao opasno čudovište – Belu senku. Na tom putu, punom raznih iskušenja upoznaju mladu čarobnicu Freju koja im se pridružuje u borbi da spasu svet i dokažu da je prava ljubav večna.

#animirani #avantura #porodični

Priča o čarobnom maču | Cineplexx RS

„DULE SAVIĆ, A U LONDONU MUK“

Igrala se završnica utakmice kada je Dušan Savić natrčao na loptu i levom nogom poslao u gol Arsenala. Za tišinu na „Hajberiju” kakvu Englezi nikada ranije nisu snimili.

#dokumentarni

Dule Savić, A u Londonu muk | Cineplexx RS

„FERARI“

Biografski film o italijanskom proizvođaču trkačkih automobila i preduzetniku Encu Ferariju i njegovim profesionalnim i personalnim borbama tokom 1957. godine, redtelja i koscenariste Majkla Mana, jednog od najznačajninih reditelja današnjice i sa Adamom Drajverom u glavnoj ulozi. Leto je 1957. Nakon spektakla Formule 1, bivši vozač Enco Ferari je u krizi. Bankrot preti fabrici koju su on i njegova supruga Laura od temelja izgradili pre deset godina. Njihov nestalan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije. Ferari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Pjera koga je dobio sa Linom Lardi. Osim toga, tu je i pritisak da se poveća proizvodnja automobila iako su u toku pripreme za opasnu kultnu trku ‘’Mille Miglia’’ koja se vozila od Breše do Rima i nazad.

#biografski #drama #istorijski

Ferrari | Cineplexx RS

Naslovna fotografija: Portal Media Press Srbija

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti