Početna » Humanitarnom ski trkom NLB Komercijalne banke i A1 Srbija obezbeđena donacija udruženju ‘Anđeli severa’

Humanitarnom ski trkom NLB Komercijalne banke i A1 Srbija obezbeđena donacija udruženju ‘Anđeli severa’

od strane bukovac

Čak 16.000 evra prikupljeno je za podršku humanitarnom udruženju „Anđeli Severa“, koje obezbeđuje hranu socijalno ugroženim porodicama, bebama i deci do dve godine, kao i deci sa posebnim potrebama, u okviru humanitarne ski trke, koju su NLB Komercijalna banka i A1 organizovali u okviru ovogodišnjeg Kopaonik biznis foruma.

Zajedno sa predstavnicima najvećih kompanija koje posluju na našem tržištu, i zahvaljujući sportskom duhu svih takmičara, NLB Komercijalna banka i A1 Srbija, pokazali su da odgovorno poslovanje prevazilazi profitabilnost, te uključuje i podršku zajednici, posebno onim grupama kojima je pomoć najpotrebnija.

„U svetu sporta i poslovnih izazova, istinska motivacija predstavlja srž uspeha. Za NLB Komercijalnu banku, kao deo NLB Grupe koja ovaj region smatra svojim domom, uspeh nije samo rezultat poslovnih postignuća, već i pozitivnih društvenih promena koje podstičemo. Podrška udruženju Anđeli severa odražava našu posvećenost najmlađim i najugroženijim članovima našeg društva, kojima je podrška ujedno i najpotrebnija. Zahvaljujemo se partnerima i prijateljima iz A1 Srbija, ali i svim kompanijama koje su se pridružile trci i pokazale da timski duh i fer igra nisu samo ključ uspeha na terenu, već i temelj za stvaranje pozitivnih promena u našem društvu. Samo zajedno možemo da unapredimo kvalitet života za sve nas i generacije koje dolaze“, izjavio je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke.

U uzbudljivoj trci Vladimir Pavlović, iz kompanije WM Equity partners zauzeo je prvo mesto, dok je Dušan Milićević, iz kompanije Comtrade osvojio drugo mesto. Treće mesto pripalo je kompaniji Aigo, a njen predstavnik bio je Miloš Knežević.

banner

„Ovo je druga godina kako u saradnji sa NLB Komercijalnom bankom, organizujemo humanitarnu ski trku u želji da pomognemo jednom segmentu društva i doprinesemo kreiranju boljeg okruženja. A1 Srbija posebnu pažnju usmerava ka društveno odgovornim projektima iz oblasti ekologije, zdravlja i edukacije i posebno me raduje što deo tih vrednosti možemo da donesemo i do jednog od najvažnijih događaja za biznis zajednicu – Kopaonik biznis foruma. Veliko hvala svim učesnicima trke“, izjavio je Dejan Turk, generalni direktor A1 Srbija i Slovenija.

Humanitarno udruženje „Anđeli severa” iz Bačke Topole, osnovano 2020. godine, posvećeno je pružanju podrške osobama sa invaliditetom i socijalno ugroženim porodicama. Pored organizovanja brojnih humanitarnih akcija, udruženje je pre dve godine pokrenulo projekat – prvu narodnu kuhinjicu za bebe u Srbiji, kojim su do sada podržali više od 2.000 socijalno ugroženih porodica.

NLB Komercijalna banka i A1 Srbija i prošle godine su tokom Kopaonik biznis foruma organizovale humanitarnu ski trku. Zahvaljujući sportskom duhu svih takmičara, prikupljeno je 13.000 evra za podršku BELHospice, jedinoj organizaciji u Srbiji koja se bavi zbrinjavanjem i negom terminalno obolelih pacijenata, uključujući i decu.

Autor fotografija: Aleksej Nešović

Ustupljene fotografije: A1 Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti