Početna » Repertoar bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš od 7. do 13. marta

Repertoar bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš od 7. do 13. marta

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija ljubiteljima sedme umetnosti donosi repertoar bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš u periodu od 7. do 13. marta 2024. godine

RUSKI KONZUL 

Glavni junak filma, srpski doktor Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića – RUSKOG KONZULA, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro “ Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko”. Protiv Božovića se okreću lokalni albanski moćnici, separatisti. Oni pokušavaju da isele Božovića ali u njegovu zaštitu staje doktor Jugović…

Trejler filma:

banner

KUNG FU PANDA 

Ovog proleća, posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Drimvorksove franšize, Kung Fu Panda 4.

Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik (nominovan za Zlatni globus Džek Blek), pozvan je da se … već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj.

Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, Kameleonka (dobitnica Oskara Vajola Dejvis), mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio.

Dakle, Pou će trebati pomoć. Pronalazi ga (recimo?) u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen (dobitnica Zlatnog globusa Avkvafina), stepske lisice koja se zaista uvuče Pou pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonkinih reptilskih kandži, ovaj čudni komični dvojac moraće da sarađuje. U tom procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mestima.

Trejler filma:

BARTONOVA AKADEMIJA 

Proslavljeni reditelj Aleksander Pejn predstavlja nam svoj najnoviji film “BARTONOVA AKADEMIJA” (THE HOLDOVERS).  U centru priče se nalazi skromni profesor (Pol Đamati) prestižne američke škole, koji je primoran da tokom božićnog raspusta ostane u kampusu i vodi računa o nekoliko učenika koji nemaju gde da odu za praznik. Vremenom, on razvija neočekivanu povezanost sa jednim od njih, emotivno oštećenim, veoma pametnim, problematičnim učenikom (mladi glumac Dominik Sesa) i školskom kuvaricom koja je izgubila sina u Vijetnamu (dobitnica Zlatnog globusa, Devajn Džoj Rendolf).

Trejler filma:

ZONA INTERESA

Komandant Aušvica, Rudolf Hes i njegova žena Hedviga nastoje da stvore za svoju porodicu život iz snova, u kući sa vrtom koja se nalazi odmah pored logora.

Trejler filma:

IMAGINARNI 

Iz studija Blumhouse i tima koji stoji iza hitova ’’5 noći kod Fredija’’ i M3GAN, dolazi originalni horor film koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja – i traži odgovor na večito pitanje: da li su imaginarni prijatelji zaista plod dečje mašte ili su samo paravan za nešto mnogo strašnije? Kada se Džesika (DeVanda Vajz) useli u svoj dom iz detinjstva sa svojom porodicom, njena najmlađa c´erka Alis razvija jezivu privrženost medvedu po imenu Čonsi koji živi u podrumu. Alis i Čonsi počinju da igraju igrice koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije. Kako Alisino ponašanje postaje sve zabrinjavajuc´e, Džesika interveniše i polako shvata da je Čonsi mnogo više od plišanog medvedic´a za koga je verovala da jeste.

Trejler filma:

HOTEL PALAS 

Hotel Palas je impresivno dizajniran dvorac s početka 20. veka, smešten u centru snežne doline u Švajcarskoj. U bajkovitoj atmosferi i gotskom stilu svake godine u hotelu odsedaju bogati i razmaženi gosti iz svih delova sveta. Uoči proslave Nove 2000. godine svi su se okupili na neponovljivom događaju. Mnoštvo konobara, portira, kuvara i recepcionara tu je da udovolji njihovim bizarnim prohtevima.

Pre dolaska gostiju, posvećeni pedesetogodišnji menadžer hotela Hansueli nadzire osoblje, naglašavajući da iako je zora novog milenijuma, nije smak sveta. Od različitih priča koje se prepliću nastaje apsurdna i provokativna crna komedija.

Trejler filma:

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskop Cine Grand Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti