Početna » Za predstojeći koncert sastava ‘The Frajle’ u Nišu traži se karta više!

Za predstojeći koncert sastava ‘The Frajle’ u Nišu traži se karta više!

od strane bukovac

Dodatnih 40 VIP GOLD STAGE karata za koncert u Nišu 21. marta!

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu 8. marta, zbog velikog interesovanja za koncert benda The Frajle” u Nišu, puštene su u prodaju VIP GOLD STAGE ulaznice koje su ograničene na 40 komada!

Želimo svima koji žele da dodju da izadjemo u susret, jer Frajle dugo nisu pevale u Nišu i ovih dodatnih 40 VIP GOLD STAGE karata je već u prodaji, tako da pozivamo publiku da bude brza jer je ceo koncert u Nišu rasprodat u rekordnom roku! rekli su nam iz PR tima Frajli.

Pozicija publike sa VIP GOLD STAGE kartama je na samoj bini bočno u odnosu na bend u neposrednoj blizini izvođača, a cena ovih ulaznica je 2.000 rsd!

banner

“The Frajle” su novi album objavile 1.marta koji promovišu u sklopu ex YU regionalne turneje “Moje duše duša”.

Foto: Aleksandra Banjac

Koncert u Nišu će biti održan u četvrtak, 21. marta u velikoj sali Doma Vojske u 20 časova, a šarmantne Novosađanke nastupiće u pratnji kompletnog pratećeg sastava sačinjenog od vrhunskuh muzičara.

Ulaznice za koncert grupe “The Frajle” u Nišu mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb). Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka.

Spot „Moje duše duša“ :

Izvor videa: The Frajle Official YouTube kanal

Autor naslovne fotografije: Andreja Damnjanović

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti