Početna » Organizovan prevoz iz Niša na koncerte grupe Ramštajn u Beogradu 24. i 25. maja

Organizovan prevoz iz Niša na koncerte grupe Ramštajn u Beogradu 24. i 25. maja

od strane bukovac

Nemačka metal atrakcija Ramštajn nastupiće 24. i 25. maja 2024. godine na Ušću u Beogradu.

Milioni ljudi koji su poslednjih godina prisustvovali rasprodatim koncertima benda mogu potvrditi činjenicu da su njihovi nastupi jedinstveni po svojoj prirodi, obimu i kvalitetu.

Baš na 30. godišnjicu benda, 2024. godine, stari i novi fanovi će ponovo imati priliku da uživo dožive, kako je magazin Rolling Stone istakao, „gigantski šou” koji će Ramštajn po zna koji put prirediti svojoj publici. To da „nije sav barut… pucan odmah na početku” (kako je pisao Morgenpost) u velikoj meri pripisuje se lepim manirima popularnih Berlinčana, kao i dimu koji se diže sa stadiona i vidi se kilometrima unaokolo i set-listi koja uključuje sve najveće hitove benda.

Ulaznice za koncert 24. maja su rasprodate, dok se za koncert 25. maja mogu kupiti na blagajni Doma omladine, blagajni Štark Arene, Efinity štandu (TC Rajićeva, 1. sprat), svim “Moj kiosk” prodajnim mestima širom Srbije, kao i onlajn putem sajta www.efinity.rs

banner

Cene ulaznica su sledeće:

Sedenje na tribinama – 12.900

Stajanje – 8.900

FeuerZone – 11.500

Iz Niša je organizovan i prevoz na oba koncerta (24. i 25. maja). Cena povratne karte na relacjii Niš-Beograd-Niš je 3000 rsd. Polazak je na dan koncer(a)ta u 14 sati, a povratak je 45 minuta po završetku koncer(a)ta. Prijave se vrše u turističkoj agenciji Big Star Travel u Nišu na adresi Cara Dušana (Dušanova) 84a. Uplata je ujedno i rezervacija.

Telefon za informacije je 063426958.

Foto: Nemanja Đorđević (ustupljena fotografija)

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti