Početna » Openhajmer Kristofera Nolana – koji će premijerno biti prikazan na SkyShowtime platformi od 21. marta – osvojio je sedam Oskara na 96. ceremoniji dodele Oskara

Openhajmer Kristofera Nolana – koji će premijerno biti prikazan na SkyShowtime platformi od 21. marta – osvojio je sedam Oskara na 96. ceremoniji dodele Oskara

od strane bukovac

Kritički hvaljeni globalni blokbaster odneo je sedam nagrada, uključujući nagradu za najbolji film, najboljeg glumca i najbolju režiju.

Uspeh dolazi nakon što je film nagrađen sa sedam nagrada BAFTA u februaru, uključujući nagradu za najbolji film, glavnog glumca i reditelja.

Openhajmer će biti dostupan za strimovanje isključivo na SkyShowtime platformi od 21. marta

Trejler:

banner

Sa ukupnom zaradom od 952 miliona dolara od prodaje karata na svetskom nivou i uz najviša ovogodišnja priznanja u filmskoj industriji, sa 7 nagrada Oscara® i 7 nagrada BAFTA (British Academy Film & Television Award), blokbaster Oppenheimer, sa Kilijanom Marfijem, nominovanim za nagradu Oscar, u glavnoj ulozi Dž. Roberta Openhajmera i Emili Blant u ulozi njegove supruge, biološkinje i botaničarke Ketrin „Kiti” Openhajmer, biće dostupan za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 21. marta.

Kristofer Nolan, je nominovan za nagradu Oscar, ali pored toga je i scenarista i reditelj filma Oppenheimer u kome publika ima priliku da upozna um teorijskog fizičara Dž. Roberta Openhajmera, pod čijim vođstvom je projekat Menhetn u laboratoriji Los Alamos doveo do nastanka prve atomske bombe. Jedinstveno kinematografsko dostignuće, film Oppenheimer predstavlja glumačku ekipu sastavljenu od zvezda poput Met Dejmona, dobitnika nagrade Oscar, Robert Dauni Džunior, nominovan za nagradu Oscar, Florens Pju, nominovana za nagradu Oscar, Džoš Hartnet i dobitnici nagrade Oscar Kejsi Aflek, Rami Malek i Kenet Brana.

Ovaj film se zasniva na knjizi Američki Prometej, koja je osvojila nagradu Pulitzer: Trijumf i tragedija Dž. Roberta Openhajmera, koju su napisali Kai Berd i pokojni Martin Dž. Šervin. Ovaj film su producirali Ema Tomas, Čarls Roven i Kristofer Nolan.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS-u, tvOS-u, Android uređajima, Android TV-u, Google Chromecast-u, LG TV-u, Samsungu i putem veb-sajta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena pretplate za SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklama).

Izvor fotografija i videa: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti