Početna » Repetoar Cineplexx Niš bioskopa od 14. do 20. marta

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa od 14. do 20. marta

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija predstavlja aktuelne filmske naslove sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa za period od 14. do 20. marta 2024. godine

Direktno sa ovogodišnjeg Festa na repertoar Cineplexx Niš bioskopa ove nedelje nam stiže francuska drama „Nepoželjni“, u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Aleksis Manenti. Nakon iznenadne smrti gradonačelnika, mladi lekar, idealista Pjer postavljen je da ga zameni. On namerava da nastavi politiku svog prethodnika, koji je sanjao o rehabilitaciji radničkog naselja. Habi, mlada Francuskinja poreklom iz Malija, koja živi u jednom od trošnih blokova, odbija da vidi kako njenu porodicu proteruju iz komšiluka u kojem je odrasla.

.

Još jedan naslov koji je prikazan u okviru programa ovogodišnjeg Festa i koji ćete imati priliku da gledate na redovnom repertoaru Cineplexx Niš bioskopa je italijansko-belgijska koprodukcija „Ja kapetan“. Mladići Sejdu i Musa napuštaju rodni Dakar i Senegal kako bi krenuli put Evrope, u potrazi za boljim životom. Savremena Odiseja kroz opasnosti pustinje, užase pritvorskih centara u Libiji i opasnosti na moru.

banner

Od 14. marta repertoar će biti obogaćen još jednim animiranim filmom „Toni, Šeli i magično svetlo“. Jedanaestogodišnji Toni ima jedinstvenu osobinu sa kojom je rođen – sija. Dane provodi kod kuće u svom bunkeru sa ćebadima i sanja da ima prijatelja. Pre Božića, neobična devojka Šeli useljava se u njegovu kuću i okreće njegov svet naglavačke. Zajedno kreću u avanturističku potragu za poreklom tajanstvenih snopova tame koji izvlače sunčevu svetlost iz njihove kuće.

Takođe, za ljubitelje horora pripemili smo portugalski naslov „Amelijina deca“. Kada stignu u velečanstvenu planinsku vilu Edvard je oduševljen što će sresti majku i brata blizanca i željan je da se poveže sa svojim korenima. Ipak, ništa nije onako kako izgleda i ubrzo postaje svestan da ih veže gnusna tajna.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor naslovne fotografije: Portal Media Press Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti