Početna » Na događaju ‘TransformaciJA’ prikupljeno preko pola miliona dinara za Opštu bolnicu u Kraljevu

Na događaju ‘TransformaciJA’ prikupljeno preko pola miliona dinara za Opštu bolnicu u Kraljevu

od strane bukovac

Humanitarna stand-up motivaciona tribina “TransformaciJA”, koju je organizovala Ana Dornik, NLP master, humanista i motivator, privukla je veliki broj posetilaca. Osim što je bila platforma za deljenje inspirativnih priča o mentalnoj transformaciji, ovaj događaj je imao i značajan humanitarni uticaj.

Zahvaljujući velikoj posvećenosti i podršci učesnika i publike, uspešno je prikupljen iznos od preko 550.000 dinara. Ova sredstva su namenjena za opremanje Odseka za onkologiju sa hemioterapijom Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu, čime se pruža značajan doprinos u borbi protiv karcinoma dojke. Ana Dornik, koja je i sama prošla kroz tešku borbu sa invazivnim, agresivnim karcinomom dojke, ispričala je svoju inspirativnu priču kroz hologramski prikaz, demonstrirajući snagu transformacije, izuzetnu hrabrost i želju za životom. Njena priča, kao i iskustva i znanja drugih istaknutih govornika i motivatora, uključujući Tatjanu Vojtehovski, Žarka Ilića, Stefana Radovića, Ivanu Branković, Ivana Mileusnića, i Aleksu Broćića, obogatila su veče i poslala moćnu poruku o važnosti mentalne transformacije.

banner

Jedinstvenosti ovog događaja doprineo je i gost iznenađenja, Srđan Bogićević, neuroistraživač i osnivač NeoUm platforme.

„Ovo veče bilo je za svakoga ko je spreman da napravi iskorak u svoje novo ja. Shvatili smo da promene ne zahtevaju ništa grandiozno. Ne treba da imamo očekivanja i da pridajemo značaj očekivanjima okoline, već put kojim treba da idete je ono što je vama važno. Spremni smo da samo ulažemo u svoje telo, a to je maska – treba da se bavimo i svojim emocijama i duhovnim stanjem“ rekla je Ana Dornik.

Ana Dornik, kao jedna od osnivačica udruženja “Žena uz ženu” i autorka knjige “Ti si ta”, nastavila je svoju misiju pružanja podrške i inspiracije osobama koje se bore sa karcinomom dojke, kao i promociju prevencije. Događaj “TransformaciJA” je postavio nove standarde kada je reč o kombinaciji humanosti, edukacije i motivacije, demonstrirajući kako lične priče i zajednički napori mogu imati transformativan efekat na pojedince i zajednicu.

Foto: Nemanja Vojnović (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti