Početna » Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 18. do 24. aprila

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 18. do 24. aprila

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija ljubiteljima sedme umetnosti donosi nove filmske naslove sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa za period od 18. do 24. aprila 2024. godine

„Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj“ – U bliskoj budućnosti radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju.​

Trejler:  

„Nina i ježeva tajna“ –  Ninin život se okrenuo naglavačke pošto je njen otac ostao bez posla u fabrici zbog pronevere koju je izvršio njegov nadređeni Sa svojom prijateljicom ona kreće u potragu za spasavanje života koja vodi do otkrića skrivenog blaga u fabrici.

banner

Trejler: 

„Bezgrešna“ – Cecilija, duboko religiozna žena, započinje novo poglavlje u svom životu kad je s velikim entuzijazmom dočekaju u predivnom i slavnom italijanskom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je srećna što može da doprinese zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

Trejler:  

„Nojeva barka“ –  Film prati dva miša, harizmatičnog pesnika sa užasnom tremom na pozornici, talentovanog i šarmantnog gitaristu. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smeju ući na Nojevu barku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmešila, Vini i Tito uspevaju neprimetno ući na Barku i zajedno sprečiti sukob između mesoždera i biljojeda. U isto vreme, životinje izvode niz klasičnih pesama inspirisanih poznatim pesnikom Vinisijusom de Moraesom. Mogu li ovi talentovani skriveni putnici muzikom razbiti napetost i pomoći ovim zatvorenim stvorenjima da prežive zajedno 40 dana i 40 noći?

Trejler:  

„Tačka povratka“ – Godina je 2041. i svet je na ivici propasti. Naučnici su razvili metod kojim se žrtve nasilnih zločina mogu vratiti u život, dajući priliku ambicioznom detektivu da na taj način reši slučaj dvostrukog ubistva.

Trejler: 

Film „Kaskader“ premijerno od 24. aprila u Cineplexx Niš bioskopu. On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucanju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da krene po dobru?

U četvrtak, 18. aprila, od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Horror night povodom filma „Bezgrešna“. Sve članove Cineplexx bonus kluba koji posete Horror night događaj očekuje dodatnih 1000 bodova.

Rezervišite subotu, 20. april za najbolji provod u gradu, jer Cineplexx bioskop obeležava svoj rođendan uz specijalnu cenu ulaznice od 250 dinara za sve projekcije! Ne propustite najaktuelnije filmske naslove ove subote uz jedinstvenu cenu ulaznice od 250 dinara i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu! Rođendanski meni i ove godine raznovrstan, pa će ljubitelji domaćih ostvarenja uživati u filmovima ,,Jorgovani”, ,,Ruski konzul” i ,,Za danas toliko”, dok naše najmlađe posetioce očekuju nezaboravne avanture uz animirane filmove ,,Kung Fu Panda 4” I ,,Baba Jaga”, ,,Vau vau Zvezda 2” i igranoj porodičnoj avanturi ,,Lasi: Nova avantura”. Ljubitelje horor filmova očekuje ,,Prvo predskazanje” a fanovi akcije uživaće u borbi titana u filmu ,,Godzila X Kong: Novo carsrvo”. Epska avantura ,,Dina: Drugi deo” fascinirala je bioskopsku publiku širom sveta a u subotu vas i ovo fantastično ostvarenje očekuje po ceni od 250 dinara!

U sredu, 24. aprila, od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Ladies night povodom filma „Rivali“.  Pored interesantnog naslova, pripremili smo piće dobrodošlice, dok one najsrećnije očekuju Body Shop i Viva By Ela pokloni, kao i vaučeri poznatog brenda Legend.

Ustupljene fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti