Početna » Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 2. do 8. maja

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 2. do 8. maja

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija ljubiteljima novih filmskih ostvarenja donosi repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 2. do 8. maja 2024. godine

„OBEĆANA ZEMLJA“ – U Danskoj, u 18. veku, kapetan Ludvig Kalin ponosni, ambiciozni, ali osiromašeni ratni heroj kreće u osvajanje ogromne, nenaseljive zemlje na kojoj naizgled ništa ne može da izraste. On namerava da na njoj uzgaja useve i da u ime kralja izgradi koloniju i stekne plemićku titulu. Ovo lepo, ali zastrašujuće područje takođe je pod kontrolom nemilosrdnog plemića Frederika De Šinkela koji predoseća da njegovoj moći predstoji pretnja, usled čega dolazi do surovog okršaja dvojice muškaraca.

Trejler:

„NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO“ – Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kog će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i doneti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude.

banner

Trejler:

Ovog puta Cineplexx Specijal će biti u ponedeljak, 6. maja, umesto u nedelju, kada ćete moći da gledate odabrane filmove po ceni ulaznice od 300 din. Filmski naslovi koje Cineplexx Specijal uključuje jesu: „Isterivači duhova: Ledena pretnja“, „Prvo predskazanje“, „Jorgovani“, „Godzila x Kong: Novo Carstvo“ i „Nojeva barka“.

Ukoliko želite da doživite avanturu koju vam donosi novo poglavlje legendarnog serijala „Planeta majmuna”, pridružite nam se na događaju Blockbuster Night koji se dešava 8. maja od 20 časova povodom filma “Nova planeta majmuna: Kraljevstvo”.

Očekuje vas novi osvežavajući ukus „Guarana Azijana” koji će vas oraspoložiti i pripremiti za filmski doživljaj.

Svi posetioci će dobiti ekskluzivan poster filma, savršen poklon koji će podsećati na specijalnu noć u Cineplexx-u.

Ustupljene fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti