Početna » Posebna ponuda za buduće mame: 15 odsto popusta na porođaj u privatnom porodilištu ukoliko vodite trudnoću u ovim domovima zdravlja

Posebna ponuda za buduće mame: 15 odsto popusta na porođaj u privatnom porodilištu ukoliko vodite trudnoću u ovim domovima zdravlja

od strane bukovac

Sa ciljem da pruži dodatnu podršku budućim mamama, najveće privatno porodilište u Srbiji, pripremilo je posebne pogodnosti. Sve trudnice koje vode svoju trudnoću u domovima zdravlja MediGroup ostvaruju 15 odsto popusta na punu cenu porođaja u MediGroup porodilištu. Ova ponuda omogućava pristup vrhunskoj medicinskoj nezi uz značajnu uštedu, pružajući podršku i sigurnost tokom jednog od najvažnijih perioda u životu.

Pouzdano vođenje trudnoće od izuzetne važnosti

Svaka trudnoća je jedinstvena i svaka buduća mama zaslužuje poseban, individualan pristup, uz maksimalnu pažnju i negu tokom celog procesa. Tokom ovog važnog perioda, ključno je da trudnica ima pouzdano vođenje trudnoće od strane iskusnog ginekologa, kako bi bila sigurna i uvek dobro informisana o svom zdravstvenom stanju i razvoju svoje bebe.

Redovni pregledi i prenatalna nega u trudnoći su neophodni kako bi se osigurao dobar ishod same trudnoće, kako za bebu tako i za mamu.

banner

U MediGroup sistemu, tim lekara svih specijalnosti je uvek na raspolaganju svakoj trudnici. Trudnoću pacijentkinje prati tim sastavljen od lekara specijaliste ginekologije i akušerstva i ginekološko-akušerske sestre (babice). U nekim slučajevima, ukoliko je reč o visokorizičnoj trudnoći ili nekim komplikacijama u trudnoći, neophodno je uključiti i lekare drugih specijalnosti, kao što su hematolozi, endokrinolozi, gastroenterolozi i hirurzi.

Prednosti Paketa za vođenje trudnoće u MediGroup sistemu

Paketom vođenja trudnoće u okviru MediGroup sistema, trudnice ostvaruju značajne pogodnosti. Ovaj paket obuhvata popust od 10 odsto na sve usluge koje su predviđene paketom vođenja trudnoće, odnosno 10 odsto popusta na sve laboratorijske analize i preglede koje indikuje izabrani ginekolog. Takođe, trudnice mogu iskoristiti 10 odsto popusta na ultrazvuk u Opštoj bolnici MediGroup.

Osim povoljne ponude, prednosti Paketa vođenja trudnoće ogledaju se i u tome što jedan izabrani lekar, specijalista ginekologije i akušerstva, prati trudnoću od samog početka i obavlja redovne prenatalne preglede koji su od ključnog značaja za praćenje rasta i razvoja bebe, kao i zdravlja buduće mame. Takođe, omogućavaju pravovremenu dijagnostiku svih potencijalnih stanja koja se mogu javiti tokom trudnoće, čime se osigurava da vođenje trudnoće bude dobro organizovano i usklađeno sa protokolom Nacionalnog vodiča dobre kliničke prakse.

Sveobuhvatna briga i vrhunski standardi

Tim vrhunskih stručnjaka, najsavremenija medicinska oprema, udobnost i sveobuhvatna briga za mame i bebe osnovne su odlike MediGroup porodilišta, u kome je od 2013. godine rođeno čak 6000 beba. Opremljeno je modernim porođajnim salama, operacionom salom, jedinicom intenzivne nege i neonatološkom jedinicom, dok o svakoj mami i bebi brine stručan i posvećen tim lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i nekoliko medicinskih sestara i babica – 24 sata dnevno, tokom čitavog boravka u porodilištu.

Ambijent porodilišta prilagođen je individualnim potrebama trudnica, kojima su na raspolaganju dvokrevetne, kao i apartmanske jednokrevetne sobe i VIP apartmani. Svaka soba ima kupatilo, a spavaćice, papuče, kao i sredstva za ličnu higijenu su za buduće mame pripremljene sa posebnom pažnjom.

Uz to, MediGroup porodilište nudi i dodatne pogodnosti kao što su besplatan obilazak porodilišta uz pratnju lekara, prisustvo oca ili druge bliske osobe na porođaju, kao i pregled neonatologa nakon otpusta iz porodilišta uz saglasnost.

Ne propustite priliku da iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i osigurate najbolju moguću negu za sebe i svoju bebu. Zakažite svoj pregled u MediGroup domovima zdravlja i iskoristite 15 odsto popusta na porođaj u MediGroup porodilištu.

Foto: MediGroup arhiva (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti