Početna » SkyShowtime otkriva impresivan spisak naslova koji stižu na platformu u toku 2024. godine i u nastavku

SkyShowtime otkriva impresivan spisak naslova koji stižu na platformu u toku 2024. godine i u nastavku

od strane bukovac

Jedna od nedavno objavljenih SkyShowtime originalnih serija je dokumentarac o sportskoj legendi Schmeichel

Među novim i ekskluzivnim serijama koje stižu na ovu platformu su i serija Landman od Tejlora Šeridana i Kristijana Volasa, u glavnim ulogama Bili Bob Tornton i Demi Mur; serija The Day of the Jackal sa Edijem Redmejnom i Lašanom Linč u glavnim ulogama

Neke od hit serija koje imaju nove sezone: Frasier (S2), Poker Face (S2), Lioness (S2), Tulsa King (S2) i Yellowstone (S5B)

SkyShowtime takođe predstavlja impresivni spisak blokbastera, kao što su Bob Marli: Jedna ljubav, Opasne devojke, Pačija posla i film koji je nominovan kao najbolji za nagradu Oscar® Bartova akademija

banner

SkyShowtime danas je objavio listu novih i ekskluzivnih naslova koji će se premijerno prikazati na ovoj platformi tokom 2024. godine i u nastavku.

Kao ekskluzivno mesto za najbolje serije iz studija Paramount, NBCUniversal i Sky Studios, SkyShowtime je potvrdio čitav niz sjajnih naslova koji će biti dostupni članovima kasnije ove godine.

SkyShowtime proširio je ponudu sadržaja koji su žanra u stilu dokumentarca, koproducirajući originalnu SkyShowtime seriju Schmeichel. Legenda fudbala, danski golman Peter Šmejhel dobio je najviše trofeja u istoriji Premijer lige. Dokumentarac Schmeichel je neverovatna porodična priča o uspehu, padu i iskupljenju, koja prati uspone i padove u njegovoj 22-godišnjoj karijeri.

Klitschko: More Than a Fight, od čuvenog reditelja Kevina Mekdonalda, pruža SkyShowtime članovima jedinstvenu priliku da saznaju više o bivšem svetskom šampionu u boksu u teškoj kategoriji , Vitaliju Kličku, kao i o njegovom bratu, Vladimiru, koji su zajedno suvereno vladali ovim sportom više od jedne decenije. Ovaj dugometražni dokumentarac prati Vitalijev put od ringa do politike, da bi na kraju predvodio odbranu prestonice.

Još jedna ekskluzivna serija u nizu je The Day of the Jackal, adaptacija od 10 epizoda zasnovana na uticajnom romanu Frederika Forsajta i nagrađivanom filmu iz 1973. godine iz produkcijske kuće Universal Pictures. Glavne uloge u ovom savremenom rimejku legendarnog trilera igraju Edi Redmejn, dobitnik nagrada Oscar®, Tony i BAFTA, koji se pojavljuje u ulozi Šakala, nenadmašnog i neuhvatljivog ubice-samotnjaka, i Lašana Linč, u ulozi Bjanke, uporne MI6 agentice u neumornoj poteri za njim po celom svetu. Ursula Korbero, zvezda globalne hit serije La Casa De Papel (Money Heist), igra ulogu Nurije u seriji. To je osoba koja se nalazi u samom središtu Šakalovog ličnog života, a uopšte nije svesna ko je on zapravo.

SkyShowtime dodao je još jedan u nizu naslova od autora Tejlora Šeridana, nominovanog za nagradu Oscar®, i potvrdio da će serija Landman – moderna priča o sticanju bogatstva u naftnom svetu, u kojoj glavne uloge igraju Bili Bob Tornton, dobitnik nagrade Oscar® i Demi Mur, nominovana za nagradu Golden Globe® – biti dostupna za strimovanje ekskluzivno na ovoj platformi kasnije u toku ove godine.

SkyShowtime je takođe najavio seriju The Donovans. To je drama od 10 epizoda delimično zasnovana na hit seriji Ray Donovan, čiji je scenarista Ronan Benet, autor serije Top Boy, a reditelj i izvršni producent je Gaj Riči.

Kao striming platforma namenjena posebno za Evropu, SkyShowtime nastavlja da širi svoj portfolio originalnih sadržaja za lokalnu publiku. Pored serije Schmeichel, danas je takođe objavljeno da će se spisku SkyShowtime originalnih serija dodati i španske serije Las Pelotaris 1926 i Mamen Mayo. Ova striming platforma je nedavno objavila i glumačku ekipu za poljsku SkyShowtime originalnu seriju Śleboda koja se snima od aprila. Ovo je prvi put da se lokalno poručuje produkcija SkyShowtime originalne serije namenjene poljskoj publici.

Dodavanje ovih naslova rezultat je uspeha već postojećih originalnih serija koje su premijerno strimovane na ovoj platformi od njenog pokretanja 2023. godine, uključujući BoséCodename: AnnikaFleeting Lies (Mentiras Pasajeras), Los Enviados, Poker FaceThe Curse, The Invisible Ladies (Las Invisibles), , The Winner (Víťaz), Veronika i Warszawianka.

SkyShowtime članovi takođe mogu da očekuju i dugu listu starih favorita koje će moći da strimuju ekskluzivno na ovoj platformi. Neki od tih naslova: Frasier (S2), Funny Woman (S2), Poker Face (S2), Tulsa King (S2), Lioness (S2)i hit Tejlora Šeridana Yellowstone (S5B).

SkyShowtime takođe proširuje svoju već impresivnu listu selekcijom bioskopskih hitova punih glumačkih zvezda. Neki od tih filmova uključuju: Bob Marli: Jedna ljubav, Opasne devojke Pačija posla i film nominovan za nagradu Oscar® – Bartova akademija.

Tačni datumi premijernog prikazivanja za sve naslove biće objavljeni kasnije.

Monti Sarhan, izvršni direktor SkyShowtime, rekao je sledeće: „SkyShowtime sa zadovoljstvom objavljuje impresivni spisak novih originalnih naslova, ekskluzivnih serija i blokbastera, koji stižu na platformu u toku 2024. godine ali i kasnije. Svojim članovima nastavljamo da predstavljamo ono najbolje iz Holivuda. Neki od naslova koji stižu su Landma i The Day of the Jackal. Tu su i nove sezone omiljenih serija publike, kao što su Yellowstone S5B i Frasier. Takođe sa ponosom objavljujemo nove SkyShowtime originalne serije Las Pelotaris 1926, Mamen Mayo i dokumentarac Schmeichel. Na taj način potvrđujemo posvećenost cilju da svojim članovima iz cele Evrope pružimo vrhunsku selekciju lokalnih i međunarodnih sadržaja.”

Kai Finke, direktor SkyShowtime za sadržaj, rekao je sledeće: „Ponuda sadržaja na SkyShowtime platformi bogatija je, za naše članove, više nego ikada ranije, a za sledeću godinu predviđeno je još više i još bolje. Posebno iščekujemo prvi put lokalnu produkciju SkyShowtime originalne serije namenjene poljskoj publici Śleboda. Za ovu seriju smo nedavno najavili glumačku ekipu gde se nalazi jako puno zvezda. Od nastavaka hitova kao što su Lioness (S2), Tulsa King (S2) i Poker Face (S2) preko filmova koji su osvojili nagradu Oscar®, kao The Holdovers, pa do predstojećeg dokumentarca Klitschko: More Than a Fight, naći će se ponešto za svakoga.”

SkyShowtime je dostupan direktno potrošačima preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung Smart TV, odabranim distributivnim partnerima na svim tržištima i preko veb stranice www.skyshowtime.com.

SkyShowtime mesečna cena za Standardni paket sa oglasima je 4,99 evra a mesečna cena za Standard Plus paket je 7,99 evra. Standardni paket sa oglasima će uključivati oglašavanje, dok Standard Plus ostaje bez oglasa.

Izvor fotografija: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti