Početna » Repertoar bioskopa Vilin grad do 24. jula

Repertoar bioskopa Vilin grad do 24. jula

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija donosi repertoar bioskopa Vilin grad do 24. jula tekuće godine

MAXXXINE 

U Holivudu 1980-ih, zvezda filmova za odrasle i ambiciozna glumica Maksin Minks konačno dobija svoju zasluženu slavu. Ali dok misteriozni ubica vreba holivudske starlete,  trag krvi preti da otkrije njenu zlokobnu prošlost.

Trejler filma:

banner

TORNADO 2 

Od producenata uspešnih franšiza iz doba Jure, Borna i Indijane Džonsa dolazi novo poglavlje blokbastera iz 1996. godine. U filmu glume za Zlatni globus nominovana Dejzi Edgar-Džons i Glen Pauel, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje. Edgar-Džons igra Kejt Kuper, bivšeg lovca na oluje koju je proganjao razorni susret sa tornadom tokom studija, a sada proučava oluje sa sigurnog ekrana u Njujorku. Njen prijatelj Havi (Entoni Ramos) je namami na otvoreno da testira revolucionarni novi sistem za prac´enje. Tamo im se putevi ukrštaju sa Tajlerom Ovensom (Pauel), šarmantnom i bezobzirnom superzvezdom društvenih medija, koji uživa da objavljuje avanture u lovu na oluju sa svojom raskalašnom ekipom, što opasnije, to bolje. Kako se sezona oluja intenzivira, oslobađaju se nikada ranije viđeni, zastrašujuc´i fenomeni, a Kejt, Tajler i njihovi takmičarski timovi se nalaze u životnoj borbi na putevima višestrukih olujnih sistema koji se spajaju iznad centralne Oklahome.

Trejler filma:

NERAZDVOJNI 

Od scenarista velikog hita „Priča o igračkama” dolazi zabavna avantura o dva nerazdvojna prijatelja, napuštenog plišanog medvedića i lutka beskrajne mašte.

Kada se u starom pozorištu u parku ugase svetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svakog dana glumi budalu. Sanja o tome da najzad postane pravi heroj i hrabro odlučuje da ode iz pozorišta i krene u otkrivanje velikog sveta i sopstvenog života! Na tom putovanju susreće Dogi Doga, napuštenu plišanu igračku koja želi da postane rep zvezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

Trejler filma:

DEDPUL I VULVERIN – od 23. jula 

Neodgovorni heroj Deadpool će promeniti istoriju Filmskog Marvel Univerzuma sa Volverinom!?

Trejler filma:

Ustupljene fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskop Vilin grad Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti