Početna » Veliki ekran svaki prostor transformiše u sportsku arenu

Veliki ekran svaki prostor transformiše u sportsku arenu

od strane bukovac

Kompanija Hisense, jedan od globalnih lidera potrošačke elektronike i kućnih aparata, dovodi Pariz nadohvat ruke svim navijačima uz televizor od 100 inča i posebno kreiranom kampanjom Veliki ekran za velike trenutke.

Najznačajniji deo globalne promotivne Hisense kampanje je impresivni U7 ULED 4K TV od 100 inča, koji svaki prostor transformiše u arenu za navijanje i donosi prestiž elitnog takmičenja i sporta direktno do gledalaca.

Hisense je zauzeo prvo mesto u svetu na tržištu televizora od 100 inča tokom 2023. i u prvom kvartalu 2024. godine, i želi da osvoji srca ljubitelja sporta u prihvatanju velikih TV ekrana najvećim LED TV displejima u industriji. Uživajte u sportskim događajima ovog avgusta uz sjajan doživljaj koji donose najnovije tehnologije slike i zvuka!

Hisense TV od 100 inča Mini-LED U7 ULED 4K ima brzinu osvežavanja slike od 120 Hz i AI Sports Mode, zadužen za uklanjanje šuma dinamičkim algoritmom prilagođenim kretanju. Tako stvara živopisnu, kristalno čistu i jasnu sliku. Hisense tehnologija kontrole LED pozadinskog osvetljenja i upravljanja bojama postiže najsvetlije i najjasnije slike, a Hisense Hi-View Engine poboljšava sveopšti kvalitet autentičnim bojama, poboljšanim kontrastom, jasnim pokretima i izraženim detaljima bez agresivnog izoštravanja.

banner

Dizajniran da sportske sadržaje prikaže savršeno, U7 ULED TV će vaše uživanje u omiljenim sportovima podići na potpuno nov nivo. Gledanje sportskih i bilo kojih drugih sadržaja, jednom kad ih doživite u punom sjaju na 100 inča, više nikad neće biti isti. Osim toga, ovaj TV je namenjen i gejmingu. Sve funkcije spremne su za igre, bilo sportske simulacije, FPS ili neke druge. Precizna, promenljiva brzina osvežavanja (VRR) i automatski režim niske latencije (ALLM) sa osvežavanjem slike do 144 Hz u Game Mode Pro režimu za igre omogućiće vam prednost u igrama na sportskom terenu i na bojnom polju.

Hisense 100U7KQ Mini-LED Smart ULED 4K TV dostupan je u Srbiji sa produženom garancijom do pet godina već sada. Uživajte u gledanju i igranju uz veliki ekran za velike trenutke!

Foto: Kompanija Hisense (ustupljene fotografije redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti