Početna » Počinje TSC Nitro Tuning Show #4: Spektakl tuning kulture u Nišu

Počinje TSC Nitro Tuning Show #4: Spektakl tuning kulture u Nišu

od strane bukovac

Niš će u nedelju, 1. septembra biti domaćin četvrtog po redu TSC Nitro Tuning Show-a. Ovaj prestižni događaj, koji će trajati od 13:30 časova do 21:00 čas, biće smešten na platou Vrežinskog bazena i priobalju reke Nišave, a organizuje se u saradnji sa Gradskom opštinom Pantalej i Treće brigade kopnene vojske.

TSC Nitro Tuning Show je jedno od najvažnijih okupljanja ljubitelja automobilske tuning kulture u regionu, i ove godine se očekuje impresivna poseta. Na manifestaciji će se predstaviti oko 100 takmičara i više od 200 izlagača iz cele Srbije, dok će gosti iz Makedonije, i možda Bugarske i Crne Gore, dodatno obogatiti ovaj spektakl.

Ove godine, ljubitelji automobila imaće priliku da uživaju u širokom spektru automobila, od klasičnih modela sa unikatnim doradama, do najnovijih verzija sa vrhunskim tehničkim poboljšanjima. Tuning show će obuhvatiti razne kategorije takmičenja, uključujući najlepše uređene automobile, najinovativnije tehnološke nadogradnje i najatraktivnije vizualne efekte.

Osim samih takmičenja, posetioci će moći da uživaju u bogatom programu koji uključuje auto-moto performanse, prezentacije novih modela, kao i muziku i zabavu u opuštenom ambijentu pored reke Nišave. U okviru programa biće organizovana i razna predavanja i radionice na temu automobilske tehnike i dizajna, pružajući svima priliku da prošire svoje znanje o svetu automobilske tuning kulture.

banner

Gradska opština Pantalej i 3. brigada kopnene vojske pružili su značajnu podršku organizaciji ovog događaja, obezbeđujući potrebnu logistiku i sigurnost, čime je osigurano da TSC Nitro Tuning Show bude i bezbedan i ugodan za sve učesnike i posetioce.

TSC Nitro Tuning Show #4 biće nezaboravan događaj koji će spojiti ljubitelje tuning automobila iz različitih krajeva, pružajući jedinstvenu priliku za uživanje u fascinantnom svetu automobilske estetike i inovacije. Ne propustite priliku da budete deo ove uzbudljive manifestacije!

Promo vizual: TSC Nitro Tuning Show #4

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti