Početna » JYSK ponovo među najboljim svetskim poslodavcima

JYSK ponovo među najboljim svetskim poslodavcima

od strane bukovac

Renomirani poslovni magazin Forbes po treći put je uvrstio JYSK na svoju listu najboljih svetskih poslodavaca za 2024. godinu.

Prestižni američki poslovni magazin Forbes objavio je svoju godišnju listu najboljih svetskih poslodavaca, a JYSK se našao među 850 vodećih globalnih kompanija.

Ovo je treća godina zaredom da je JYSK na ovoj listi, a priznanje dolazi ubrzo nakon što je magazin TIME u septembru proglasio JYSK jednom od najboljih svetskih kompanija.

„Dobiti ovo priznanje od Forbes-a za nas je velika čast. Činjenica da nismo prvi put među najboljim poslodavcima na svetu dodatno potvrđuje vrednost naše kompanije i posvećenost naših zaposlenih“, izjavio je Jan Verhoek, izvršni potpredsednik JYSKa za ljudske resurse.

banner

Odraz posvećenosti JYSKa

Najbolji svetski poslodavci biraju se svake godine na osnovu nezavisnih anketa sprovedenih među zaposlenima u više od 50 zemalja širom sveta. Izbor najboljih poslodavaca zasniva se na više od 300.000 procena zaposlenih.

„Ovaj uspeh odražava našu posvećenost stvaranju radnog okruženja u kojem se naši zaposleni osećaju osnaženo, cenjeno i motivisano. Važno nam je da napreduju u JYSKu, a priznanje od strane Forbes-a potvrđuje da idemo u pravom smeru“, dodao je Jan Verhoek.

Anketa o zadovoljstvu zaposlenih u JYSKu, koju je sprovela kompanija Ennova u januaru 2024. godine, potvrđuje ove pozitivne rezultate. Anketom je obuhvaćeno 97% svih zaposlenih u JYSKu, a rezultati pokazuju da su zaposleni motivisaniji, zadovoljniji i lojalniji od tržišnog proseka. Na globalnom nivou, JYSK je ostvario ocenu 75 od 100 za zadovoljstvo poslom, 82 od 100 za lojalnost i 83 od 100 za usklađenost sa osnovnim vrednostima kompanije: trgovac, kolega i kultura kompanije.

Autor fotografija: Mortren Rehne (ustupljene fotografije redakciji portala Media Press Srbija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

Izbor urednika

Najnovije vesti