Početna » Lalatović pred TSC: Daćemo sve od sebe da se vratimo u Niš neporaženi

Lalatović pred TSC: Daćemo sve od sebe da se vratimo u Niš neporaženi

od strane bukovac

Fudbaleri niškog Radničkog u subotu od 17 sati gostuju TSC-u, u utakmici 19. kola Superlige Srbije.

Niški tim u ovaj duel ulazi sa 12. pozicije na tabeli sa 17 bodova, što je osam manje od željene plej-of zone. TSC je na visokom trećem mestu sa 36 bodova.

TSC je letos slavio na Čairu sa 3:0 u sklopu četvrtog kola. Tada na klupi Radničkog nije bio Nenad Lalatović, koje u u superlativu govorio o sledećem rivalu iz Bačke Topole:

“Moram da ih pohvalim, to je jako organizovan klub, vode ga jako uticajni ljudi koji znaju šta hoće. Gospodinu Janošu Žemberiju čestitam što je istrpeo trenera Žarka Lazetića. Kad je došao u Metalac, on je bio pri dnu tabele. Kad je došao u TSC nije najbolje počeo, nije uspeo da izbori plasman u Evropu, kada je morao da izađe u Evropu. Kada su svi očekivali da će smeniti Lazetića, Žemberi je stao iza njega i Lazetić sada beleži jako dobre rezultate sa TSC-om, oni igraju najlepši fudbal uz Zvezdu i Partizan”, rekao je Lalatović.

banner

Ranije je imao verbalnih sukoba sa Lazetićima (Nikolom i Žarkom), ali izgleda da su se te negativne emocije stišale, pa je Lalatović nastavio sa pohvalama za trenera TSC-a, poželevši mu pritom da kada za to dođe vreme nasledi Petrića na klupi Partizana.

”Sad znam da mnogi očekuju da ću nešto da kažem da sam ljut, ali ja nisam ljut na Lazetića, to da se unapred zna. Ja Lazetiću želim da posle Petrića bude trener Partizana jer mislim da to zaslužuje. Siguran sam da će to i biti ako nastavi ekipa ovako da mu igra. Vidi se da kad stanete iza trenera, može da vam se vrati višestruko. Sa Žemberijem je milina raditi. On je stao iza Žarka i to im se vraća ove sezone. Imaju sjajan tim, dobru tranziciju, brze igrače, u sjajnoj su formi… Dugo nisu izgubili, sve do Partizana, kada su zaslužili da pobede”, naglasio je Lalatović.

Na kraju se osvrnuo i na stanje u svojoj ekipi, ali je pohvalio i suđenje u poslednjim utakmicma.

”Mi smo umorni, kao i oni, ja ne mogu mnogo da rotiram, ali moramo da damo sve od sebe da se vratimo u Niš neporaženi. Igrači su mi premoreni. Bili su nam preko potrebni bodovi protiv Kolubare, nismo ih osvojili i nadam se da će nam se to vratiti protiv TSC-a. Saša Marjanović je bitan igrač za nas, nadam se da će biti u protokolu za ovu utakmicu. Posle utakmice ću igračima odmah dati odmor. Počećemo 18. decembra pripreme, imaćemo punih šest i po nedelja za pripreme. Treniraćemo do 12. januara, posle čega idemo u Tursku. Hvala i FSS-u i sudijskoj organizaciji, hvala vam što nam dajete 50:50 suđenje, ja ne tražim ništa više. Imali smo dobro suđenje protiv Kolubare, nadam se da ćemo imati isto takvo suđenje i protiv TSC-a”, zaključio je Lalatović.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti