Početna » Druga sezona serije HALO, dolazi na SkyShowtime platformu 2024. godine

Druga sezona serije HALO, dolazi na SkyShowtime platformu 2024. godine

od strane bukovac

SkyShowtime danas je objavio da će dugo očekivana druga sezona hit serije HALO biti dostupna početkom 2024. godine.

U drugoj sezoni, Master Chief John-117 vodi svoj tim elitnih Spartanaca protiv vanzemaljske pretnje poznate kao Zavet. Nakon šokantnog događaja na pustoj planeti, Džon ne može da se otrese osećaja da će se njegov rat promeniti i rizikuje sve da dokaže ono u šta niko drugi neće verovati – da se Zavet sprema da napadne najveće uporište čovečanstva. Sa galaksijom na ivici, Džon kreće na putovanje da pronađe ključ za spas čovečanstva ili njegovo izumiranje.

Predvođena izvršnim producentom Dejvidom Vinerom, serija se odvija u univerzumu koji je prvi put debitovao 2001. lansiranjem prve Xbox® HALO igre. Dramatizujući epski sukob iz 26. veka između čovečanstva i vanzemaljske pretnje poznate kao Zavet, serija HALO isprepliće duboko uvučene lične priče sa akcijom, avanturom i bogato zamišljenom vizijom budućnosti.

U seriji HALO glume Pablo Šrajber (American Gods) kao Master Chief, Spartan-117 i Nataša MekElhoun (Californication) kao dr Halzi, koji su takođe producenti ove sezone. Dodatni članovi glumačke ekipe su Džen Tejlor (serija igrica HALO, RVBI) kao Kortana, Bokeem Vudbajn (Fargo), Šabana Azmi (Fire), Nataša Kulzak (The Witcher), Oliv Grej (Half Moon Investigations), Jerin Ha (Reef Break), Bentli Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kejt Kenedi (Catastrophe), Čarli Marfi (Peaky Blinders) i Deni Sapani (Penny Dreadful ).

banner

Novi u glumačkoj ekipi ove sezone su Džozef Morgan (Vampire Diaries, The Originals) i Kristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Morgan se pridružuje seriji kao Džejms Akerson, moćni obaveštajni operativac koji je svoju karijeru proveo penjući se u redovima tajne Kancelarije za pomorsku obaveštajnu službu Saveta bezbednosti UN. Rodlo je Talija Perez, desetar specijalizovan za lingvistiku za komunikacionu jedinicu Korpusa marinaca UN-a i relativno novi regrut koji tek treba da vidi pravu borbu. Vraćajući se iz prve sezone, Laera (Fiona O’Shaughnessy) je Sorenov poverenik, supruga i partner u zločinu. Sorenov i Laerin sin, Kesler (Tylan Bailey), imao je relativno mirno, iako neobično, detinjstvo odrastajući na Rubbleu.

HALO proizvodi SHOWTIME® u saradnji sa 343 Industries i Amblin Television. Drugu sezonu HALO serije radio je izvršni producent je Dejvid Viner, zajedno sa Stivenom Spilbergom, Derilom Frenkom i Džastinom Falvijem za televiziju Amblin. Kiki Volfkill je izvršni producent za Xbox/343 Industries, sa Otom Bathurstom i Tobi Lesliejem za One Big Picture i Gian Paolo Varani. Seriju internacionalno distribuira Paramount Global Content Distribution.

Pogledajte trejler serije:

SkyShowtime je dostupan direktno potrošačima preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i preko veb stranice: www.skyshowtime.com. Mesečna cena SkyShowtime je 5,99 evra (bez reklama).

Fotografija i trejler filma: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti