Početna » Plazma i Zimska Bajka: Osetite čaroliju i uživajte u ukusima novogodišnjih praznika

Plazma i Zimska Bajka: Osetite čaroliju i uživajte u ukusima novogodišnjih praznika

od strane bukovac

Novogodišnji i božićni praznici pružaju nam nezaboravne trenutke, obnavljaju porodične tradicije i bude toplinu detinjstva. Ove godine radost je još veća jer čaroliju donosi nova Plazma Zimska sa jedinstvenom aromom cimeta i vanile, ali i kombinacijom cimeta i vanile prelivene mlečnom čokoladom. Taj poseban praznični duh na jednom mestu stvara Zimska Bajka. Svakog radnog dana do 8. januara, u periodu od 12 do 22č, svetlucavi štandovi krasiće šetalište, a specijalno mesto zauzima Plazma zimska kućica koja će doneti pravu novogodišnju idilu.

Kod ulaza u Savski park, iza „Magičnog lavirinta“, dočekaće vas razigrana Plazma ekipa, spremna da oduševi sladokusce i ponudi različite ukuse. Pored nove Plazma Zimske, najmlađi će uživati u ukusnim Plazma pops-ima, specijalnom Plazma shake-u, a tu su i novogodišnji Plazma paketići, kao i photo booth koji će oživeti vaše praznike. Ova zima nosi poseban sjaj, jer je Plazma dodala još jedan ukras na svojoj jelci, Plazmu od Srca, nov proizvod lansiran u novembru, a koji nas podseća na važnost ljubavi i topline koju delimo sa drugima.

Pored ukusnih poslastica, Zimska Bajka je mesto nezaboravnih susreta i filmskih čarolija. Vikende će obeležiti projekcije kultnih božićnih filmova, ali i razigrane dečije predstave i šaren muzički repertoar koji će ispuniti želje svakog člana porodice.

U periodu darivanja, ne radi se samo o poklonima umotanim u ukrasni papir, već o nečemu dubljem – darivanju ljubavi, pažnje i razumevanja. Neka ova zima bude posebna za vas – stvorite nezaboravne trenutke uz ukuse Plazme koji će praznike pretvoriti u pravu zimsku bajku.

banner

Za više informacija o programu manifestacije Zimska Bajka i Plazma kućici, posetite zvaničnu stranicu.

Autor fotografija: Bambi

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti