Početna » Serije i filmovi koje ne treba da propustite u februaru na SkyShowtime platformi

Serije i filmovi koje ne treba da propustite u februaru na SkyShowtime platformi

od strane bukovac

HALO

Pod vođstvom autora i izvršnog producenta Dejvida Vinera (Brave New World), radnja ove serije se odvija u univerzumu koji se prvi put pojavio 2001. godine izlaskom prve HALO igrice brenda Xbox®. Dramatizujući epski sukob iz 26. veka između čovečanstva i opasnog vanzemaljskog saveza poznatog kao Zavet, serija HALO isprepliće duboke lične priče sa akcijom, avanturom i bogato zamišljenom vizijom budućnosti.

PRVA I DRUGA EPOZODA DOSTUPNE SU ZA STRIMOVANJE ISKLJUČIVO NA SKYSHOWTIME OD 9. FEBRUARA, SVE OSTALE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE SVAKE SLEDEĆE NEDELJE.

The Lovers

banner

Ljubavna priča o dvoje ljudi koji na izgled nisu jedno za drugo, ili će sudbina dokazati suprotno? Dženet (Roušin Galager) je duhovita devojka iz Belfasta koja radi u supermarketu, često psuje i ne mari mnogo ni za šta, pa ni za sopstveni život. Šejmus (Džoni Flin) je urbani, politički voditelj koji u Londonu ima naizgled savršen život sa svojom poznatom devojkom. Kada Šejmus upadne u Dženetin svet (bukvalno, preko zida i pravo u njeno dvorište), odmah počinju da sevaju varnice između njih. Ali, na neki čudan način jedno drugo privlače i uskoro postaje jasno da se zaljubljuju.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI. PRVE DVE EPIZODE SU DOSTUPNE OD 8. FEBRUARA, A OSTALE NOVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE SVAKE SLEDEĆE NEDELJE.

Nastavak serija

The Woman in the Wall

Serija The Woman in the Wall istražuje jedan od najšokantnijih skandala u Irskoj – nehumane institucije poznate kao The Magdalene Laundries. Lorna Brejdi (Rut Vilson) igra ženu iz malog izmišljenog grada Kilkinjur, koja jednog jutra nalazi leš u svojoj kući. Jezivo je to što Lorna nema predstavu ko je ta mrtva žena, niti da li je ona sama odgovorna za njeno ubistvo… Razlog je to što Lorna već dugo boluje od ekstremnog oblika mesečarenja, za koje se smatra da je počelo negde u periodu kad je bila zatvorena u manastiru Kilkinjur.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI. PRVE DVE EPIZODE SU DOSTUPNE OD 19. FEBRUARA, A OSTALE NOVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE SVAKE NEDELJE.

Ted

Nova serija Ted se zasniva na komercijalnom hitu i njegovom nastavku koji predstavljaju kombinaciju igranog i kompjuterski generisanog sadržaja (CGI), nastalog u kreativnoj radionici Seta Makfarlana, autora serije Family Guy. Serija govori o omiljenom plišanom medi koji oživi kao rezultat jedne želje iz detinjstva. Ted je urnebesna polučasovna humoristična serija o bostonskom tinejdžeru Džonu Benetu i njegovom najboljem drugaru i večitom prijatelju Tedu, plišanom medi koji ne prestaje da psuje. Radnja serije je smeštena u 90-e, nakon što je prošao trenutak Tedove slave. On je primoran da se upiše u srednju školu zajedno sa najboljim prijateljem Džonom i proživljava tipične tinejdžerske nedaće…

EPIZODE OD PRVE DO ČETVRTE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE ISKLJUČIVO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 22. FEBRUARA, A PREOSTALE EPIZODE ĆE BITI DOSTUPNE OD 11 . APRILA

The Curse

Serija The Curse govori o Vitni i Ašeru Sigel, mladom bračnom paru koji pokušava da približi koncept ekološkog stanovanja maloj zajednici Espanjola u Nju Meksiku. Njihova nastojanja se dodatno komplikuju kada ekscentrični producent rijaliti programa, Dagi, uvidi da može da iskoristi njihovu priču. Kako serija odmiče, tako se ovaj par sve više upliće u misterioznu mrežu etičkih i moralnih pitanja, istovremeno pokušavajući da ne ugrozi svoju vezu. U ovoj seriji glavne uloge  tumače Ema Stoun (La La Land, The Favourite), Filder (The Rehearsal) i Safdi (Oppenheimer). Među gostujućim zvezdama su Barkhad Abdi, nominovan za nagradu Oscar®, Korbin Bernsen, nominovan za nagradu Emmy® i Konstans Šulman.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI. EPIZODE OD ŠESTE DO DESETE DOSTUPNE SU OD 16. FEBRUARA.

Filmovi

Nemoguća Misija – Odmazda 1. deo

Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u do sada najopasniju misiju: ulazak u trag zastrašujućem novom oružju koje preti čitavom čovečanstvu, pre nego što dospe u pogrešne ruke. Kako budućnost i sudbina sveta vise o koncu, a mračne sile iz Itanove prošlosti ga sve više pritiskaju, počinje smrtonosna trka po celom svetu. Suočen sa misterioznim, svemogućim neprijateljem, Itan je prinuđen da prihvati kako ništa ne sme biti važnije od njegove misije, pa čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 9. FEBRUARA.

Nindža Kornjače – Haos

Nakon mnogo godina skrivanja od ljudi, braća kornjače odlučuju da, putem niza herojskih činova, osvoje srca Njujorčana i budu prihvaćeni kao normalni tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil pomaže im da se uhvate u koštac sa kriminalističkom bandom, ali uskoro prekoračuju svoje mogućnosti kad armija mutanata bude puštena na njih. U glavnim ulogama su Nikolas Kantu (Leonardo), Šeron Braun Džunior (Miki), Mika Ebi (Doni), Brejdi Nun (Raf), Džeki Čen (Splinter), Ajo Edebiri (Ejpril), Ajs Kjub (Superflaj), Set Rogen (Bebop), Džon Sina (Rokstedi) i Pol Rad (Mondo Geko).

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 9. FEBRUARA.

Heist 88

Džeremi Horn (Kortni B. Vans) je kriminalni mastermajnd sa urođenom sposobnošću da nagovori svakoga da uradi upravo ono što on hoće. Nakon što odluči da obavi još jedan posao pre nego što ode u zatvor, Horn regrutuje četiri mlada bankarska činovnika da zajedno ukradu skoro 80 miliona dolara u smeloj i lukavoj akciji protiv američkog bankarskog sistema.

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 22. FEBRUARA.

Ustupljene fotografije: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti