Početna » Počinje prodaja karata za 30. Nišville jazz festival: Kompleti ulaznica po simboličnoj ceni!

Počinje prodaja karata za 30. Nišville jazz festival: Kompleti ulaznica po simboličnoj ceni!

od strane bukovac

U sredu, 21. februara počinje pretprodaja Kompleta ulaznica za predstojeći jubilarni 30. Nišvile jazz festival, čiji će glavni program biti održan od 15. do 18. avgusta 2024. na platou niške Tvrđave.

Promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru (Earth & Sky stage) iznosi 2.500 dinara za parter i bočne tribine, a ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica! To praktično znači da će najbrži i najverniji poštovaoci festivala imati mogućnost da prate 25 vrhunskih koncerata za samo 100 dinara po nastupu!

Kompleti ulaznica za Nišville 2024 mogu se kupiti od srede, 21. februara u knjižari Indigo u Nišu (Obrenovićeva 39) i u knjižarama Vulkan u Nišu (TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11b), Beogradu (Sremska 2) i Novom Sadu (Zmaj Jovina 24).

Za publiku iz inostranstva i svih mesta u Srbiji omogućena je kupovina online ulaznica na zvaničnom sajtu festivala www.nisville.com

banner

Ulaznicu kupljenu preko interneta vlasnik je u obavezi da odštampa lično, a na ulazu u centralni festivalski prostor će nakon “čekiranja” QR koda ista biti zamenjena za narukvicu koja se nosi sve vreme dok traje festival.

Za deset dana ukupnog trajanja festivala od 9. do 18. avgusta 2024. (uključujući i Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe) biće izvedeno preko 300 programa na 17 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača!

Foto: Nišville (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti