Početna » Teatar, ispovest i kabare sa Stefanom Simićem večeras u Story caffe-u

Teatar, ispovest i kabare sa Stefanom Simićem večeras u Story caffe-u

od strane bukovac

Druženje sa srpskim književnikom i sociologom Stefanom Simićem biće organizovano večeras od 20 časova u niškom Story caffe-u.

Specifičnim stilom pisanja i otvorenim načinom izražavanja Simić je na svojim nastupima privukao pažnju publike kako u zemlji, tako i u zemljama regiona.

Trudim se koliko mogu da pokrenem i inspirišem ljude, ko je gledao moje nastupe, zna da su to beskrajna i beskrajna davanja. Učio sam od velikog Ducija Simonovića, i sličnih gorostasa, koji ništa nisu radili tek da rade, nego do kraja.
To nije gluma, ni isprazna predavanja, nego davanje, gde se kroz razne oblike prenosi ono do čega sam došao.
To je pre svega sloboda misli, duha, a i tela, što se i oseti. Izvodim svoje tekstove uz muziku, mnogo je tu priča, poruka, svega…
Spojio sam humanizam sa teatrom, književnost sa angažovanom mišlju. I ne nastupam kao pesnik, nego kao čovek koji stoji iza svake svoje reči. Nastupe ne naplaćujem, to je moj dar društvu, dođite da osetite ono što imam da vas prenesem. Siguran sam da će vas držati danima, pošto sam u tih dva sata sublimirao sve ono na čemu radim godinama.
Vidimo se večeras u Story caffe-u, da pokrenemo ono pravo, a sve nam je izvolte, na dohvat ruke… I to potpuno besplatno.
– navodi Simić

Publika će večeras biti u prilici da uživa u otvorenom kabareu, pričama iz života, poeziji i humoru propraćenim adekvatnom muzikom. Ulaz za sve zainteresovane koji žele da prisustvuju ovom jedinstvenom doživljaju je slobodan.

banner

Pre i nakon nastupa možete kupiti Stefanove knjige po promotivnim cenama.

Foto: Story caffe (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti