Početna » Otvoren konkurs za volontere Nišville jazz festivala 2024

Otvoren konkurs za volontere Nišville jazz festivala 2024

od strane bukovac

Za 30. rođendan „Nišville“ angažuje 300 volontera!

JUBILARNI 15. KONKURS ZA VOLONTERE „NIŠVILA“

Nišville Jazz Festival će u ovoj godini proslaviti dva jubileja, 30. godina postojanja i 15. godina volonterizma. Nišville će mladim ljudima pružiti jedinstvenu priliku da doprinesu jednoj od najvećih srpskih i evropskih kulturnih manifestacija, a u isto vreme na produktivan i zabavan način iskoriste deo leta i unaprede sebe kroz aktivan i atraktivan volonterski program.

Konkurs je otvoren do 30. juna 2024, za 300 mladih ljudi od 15 do 30 godina starosti, koji će zajedno 12 dana učestvovati u volonterskom programu Nišvila od 8. do 19.avgusta 2024, a za volontere iz drugih gradova  i inostrastva voilontiranbje će trajati 6 dana od 13. do 19. avgusta.

banner

Inače, kroz volonterski program festivala za proteklih 15. godina do sada je prošlo oko 4.000 volontera, počev od 2010. godine. U tom periodu volonterski tim je okupio mlade iz oko 150 različitih gradova iz zemlje i inostranstva. Nišville volonterski tim je 2012. godine dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos u promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. volonterski program je proglašen od strane “Krovne organizacije mladih Srbije” za najbolji omladinski projekat u toj godini.

Nišville Jazz Festival poziva sve zainteresovane kandidate iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji ovog značajnog kulturnog događaja.

Volonterski tim biće podeljen na 10 sektora:

Domaćin publike – Obavlja aktivnosti vezane za doček publike, od pregleda karata, zamena ulaznica za narukvice, do usmeravanja i sprovođenja publike u glavnom festivalskom prostoru.

Domaćin muzičara – Brine o muzičarima za vreme njihovog boravka u Nišu. Zadatak domaćina muzičara jeste da budu uz izvođače i obezbedi im ono što im je potrebno, kao i da ih sprovede do festivalskog prostora, smeštaja, press centra, workshop-a, itd.

Marketing – Obavlja aktivnosti koje se tiču brendiranja festivala i sponzora, od aktivnosti vezanih za postavku reklama do aktivnosti na reklamnim pultovima.

Press – Obavlja aktivnosti koje se tiču organizacije i realizacije press službe festivala.

Tehnička podrška – Obavlja aktivnosti vezane za podršku u pripremanju bina i tehničkoj realizaciji na glavnim stejdževima, kao i na svim ostalim binama i scenama Nišville festivala.

Logistika – Obavlja aktivnosti vezane za podršku tokom pripreme i realizacije pratećeg festivalskog programa, kao i u centralnom festivalskom prostoru.

Radionica – Obavlja aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica, kao i pratećeg edukativnog matine programa.

Obezbeđenje – Obavlja aktivnosti redarske službe vezane za podršku službi profesionalnog obezbeđenja na svim festivalskim lokacijama.

Ketering – Obavlja aktivnosti u dostavi hrane i pića za izvođače, tehniku i volontere na svim festivalskim lokacijama.

IT sektor – Obavlja aktivnosti promocije programa festivala na društvenim mrežama i sl.

Prijavu je potrebno izvršiti popunjavanjem formulara koji se može skinuti sa linkova: https://bit.ly/4bC8Axm (Formular – Prijava), https://bit.ly/4aupm0i (Kodeks)

Kompletno popunjen formular potrebno je poslati na e-mail adresu volunteers@nisville.com

Konkurs je otvoren do 30. juna, kada će se i forma za prijavljivanje zatvoriti.

Intervjui sa kandidatima i biće obavljeni u intervalu od 8. do 18.jula 2024. Selekcija odabranih kandidata biće izvršena do 22.jula 2024.

Eventualna pitanja ili probleme pri prijavljivanju možete prijaviti e-mailom na adresu: volunteers@nisville.com  

Foto: Shime – Nišville Jazz Festival (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti