Početna » Veliko finale Nišvila obeležila jako dobra poseta i Trikijev kontroverzni ‘nastup’

Veliko finale Nišvila obeležila jako dobra poseta i Trikijev kontroverzni ‘nastup’

od strane bukovac

Veliko finale Nišvil džez festivala, obeležila je izuzetno dobra poseta i primetan entuzijazam auditorijuma koji je od ranih časova dolazio u nišku tvrđavu.

Na Museum bini posetioce su dočekali Ruber Cor, Fraktal, Can Richard Funk, a iz programa izdvajamo i predstavljanje niškog sastava Pojave koji su se prvi put predstavili publici.

Open bina je ponovo zabeležila jako dobru posetu, gde je lokalni sastav Bohemija priredio tradicionalno zreo nastup i oduševila već mnogobrojne verne pratioce. Pored njih su nastupili i La La, Soul Streamers i El Pre3idente, koji su jako dobrim izvedbama držali publiku na jednoj od najuspešniji bina do kraja programa. Rezimirajući koncerte na Open bini, zaključujemo da je svakako neizostavna kao prateći program festivala.

Glavne bine, Earth and Sky, su bile zadužene za odgovornu ulogu zatvaranja festivala. Tokom izvedbi mladog talenta Mateje Jezdića, Austrian Syndicate i Al Qasara publika je bila sve spremnija za nastupe zvezda večeri. Kao prvi nosioci programa nastupila su aktivistkinja za borbu prava žena u svetu Thana Alexa sa svojim suprugom Antonio Sanchezom i solidnom izvedbom se predstavili publici.

banner

Ono što je privuklo najveći broj gledalaca je upravo koncert Trikija i pratećeg benda kao glavne zvezde finalne večeri festivala, koji je prekinut iz tehničkih razloga na opšte razočarenje publike.

Većina posetioca preselila se na Midnight binu do ranih jutarnjih sati.

Veliko interesovanje publike za ovogodišnje izvođače je dokaz da Nišlije zaista vole i poštuju ovaj festival.  

Foto: Portal Media Press Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti