Početna » Ove sedmice vas na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa čekaju novi filmski naslovi

Ove sedmice vas na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa čekaju novi filmski naslovi

od strane bukovac

Januar je rezervisan za filmove i bioskop. Ove sedmice vas na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa čekaju najbolji novi filmski naslovi.

U prazničnom duhu stiže novi naslov „Golubica: Čudesna priča“, uzbudljiv film o tome kako jedan čin dobrote može promeniti sudbinu i inspirisati druge ljude da učine isto. Nova adaptacija bestselera Bela golubica: Čudesna priča, autora Čudo, R.J. Palacio, knjiga koja je inspirisala pokret #BudiPrijatelj koji promoviše dobrotu, jednakost i prijateljstvo.

Pored toga, čeka vas i božićna avantura za celu porodicu! Neverovatno, uzbudljivo i kao i uvek – nepredvidivo! Bibi, Bobi i Sneško Gogo putuju u Sneškograd za novogodišnju noć. Ali Sneškograd je prazan i tih. Nema nijednog sneška… gde li su? Zašto niko ne slavi Novu godinu? Pogledajte ovu uzbudljivu božićnu priču „Bibi i Bobi u Sneškogradu“ kako biste saznali.

Od reditelja hitova „Odred Otpisanih” i „Bes” stiže neverovatan akcioni film „Pčelar“, sa akcionom zvezdom Džejsonom Stetamom! Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Klej živi usamljeničkim životom brinući o svojim pčelama. Međutim, kada je njegova starija komšinica prevarena iz svoje životne ušteđevine sa tragičnim posledicama, Adam Klej se vraća u akciju. Odlučan da traži pravdu za svog komšiju, Klej otkriva mrežu smrtonosnih prevara koje je organizovala moćna organizacija koja cilja najugroženije u društvu. Dok se bori sa agentima FBI-ja, lopovima iz 21. veka, pa čak i sa sopstvenom zamenom u Pčelarima, Klejeva misija evoluira u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sistema korupcije koji preti društvu u celini.

banner

Od filmova sa starog repertoara preporučujemo animirane porodične filmove koji su čista desetka: „Pačija posla“ i „Maša i medved: Još zabavnije“.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti