Početna » Elemental nastupa u četvrtak u Nišu

Elemental nastupa u četvrtak u Nišu

od strane bukovac

Zagrebački crossover sastav Elemental u okviru aktuelne letnje koncertne turneje održaće nakon dužeg vremena samostalni nastup u Nišu, u četvrtak, 27. juna u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), sa početkom u 21 čas.

Osnovani daleke 1998. godine kao trio, Elemental je tokom godina prerastao u punokrvni sedmočlani sastav sa eklektričnim živim nastupima. Svojom mešavinom organskog hip-hopa sa fankom, soulom, džezom, regeom i rokom, začinjenom angažovanim tekstovima koji seciraju društvo i međuljudske odnose, privukli su brojne obožavatelje širom regiona.

Elemental je jedan od najuspešnijih sastava sa ovih prostora, koji tokom četvrt veka postojanja iza sebe ima 8 albuma, 40 spotova sa nekih 60 miliona njihovih pregleda na kanalu YouTube i preko 120 hiljada fanova na društvenim mrežama.
Iza ovakve karijere benda stoji i skoro hiljadu odsviranih koncerata, na kojima se i zasniva njihova rezistentna dugotrajnost.

Povodom koncerta u Nišu, glavni vokal benda Mirela Priselac Remi snimila je šarmantnu video izjavu u kojoj poziva publiku na koncert.

banner

Ulaznice su pretprodaji po ceni od 1.500 dinara do četvrtka, 27. juna do 18 časova na sledećim lokacijama: Vintage Shop (Davidova 9) i Clock Travel (Trg Republike 6).

Na ulazu u klub Oxygen od 20 časova cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara!

Foto i video: Elemental (ustupljene promo fotografije i video link redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti