Početna » Letnji makeover: Pronašli smo par efektnih komada koji se uklapaju u svaki prostor

Letnji makeover: Pronašli smo par efektnih komada koji se uklapaju u svaki prostor

od strane bukovac

Leto je pravo vreme za osveženje doma, a kako biste postigli elegantan i prozračan izgled, ne morate da potrošite bogatstvo. Zato vam donosimo nekoliko predloga pristupačnih i stilskih rešenja, kako biste uneli osveženje u vaš životni prostor.

Ništa ne može promeniti prostor kao fotelja

Jedan od najjednostavnijih načina za transformaciju prostora je da se moderna fotelja postavi u centralni prostor. Pronašli smo par varijanti fotelja koje savršeno kombinuju udobnost i stil, i koje će se estetski uklopiti u unutrašnji prostor, kao i na terasi. Kako modeli dolaze u neutralnim, prirodnim tonovima poput bele, bež i sive, to ih čini idealnim za svaku prostoriju.

Komadi od ratana

banner

Prirodni materijali su uvek dobar izbor za uređenje doma. Ratan, sa svojom laganom i prozračnom strukturom, idealan je za komode, noćne ormariće ili uzglavlja kreveta. Ovi komadi ne samo da su funkcionalni, već i estetski privlačni, dodajući rustični šarm svakom kutku vašeg doma. Neutralne boje i prirodni tonovi ratana savršeno se slažu sa bilo kojom postojećom kombinacijom boja, pa ćete tako osvežiti prostor bez velikih izdataka.

Prirodni materijali i neutralni tonovi

Ključ uspešnog letnjeg preuređenja je u korišćenju prirodnih materijala i neutralnih tonova koji stvaraju osećaj harmonije i smirenosti. Prirodni materijali poput ratana, drveta i pamuka pružaju trajnost i udobnost, ali i omogućavaju fleksibilnost u dekoraciji. Kombinujući ove elemente, možete stvoriti prostor koji odiše elegancijom i jednostavnošću.

Poigrajte se zanimljivim pletenim tepihom u kombinaciji sa drvenim zidnim panelom, novim ukrasnim jastučićima ili recikliranom dekom i prostor će izgledati potpuno drugačije.

Ogledalo koje je zaludelo društvene mreže

Možda ste već na Instagramu ili TikToku primetili nepravilno ogledalo za kojim luduju ne samo ljubitelji dizajna? Imajući u vidu da ogledala često spadaju u kategoriju skupljih dekorativnih dodataka, ulov iz JYSKa zaista opravdava ovaj hype, kako izgledom, tako i cenom. Ono što se posebno ističe kao prednost kod JYSKovog modela je njegova srednja veličina, tako da se može sa lakoćom uklopiti u različite prostorije, od spavaće sobe, hodnika do kupatila.

Osvežavanje doma ne mora biti skup i komplikovan proces. Uz JYSK, možete na lak i pristupačan način da unesete letnji duh u svoj prostor. Posetite prodavnice ili webshop i otkrijte široku ponudu fotelja, tepiha, polica ili komoda od ratana. Stvorite ugodan i moderan ambijent koji ćete voleti tokom cele godine.

Autor fotografija: Morten Rehne (ustupljene fotografije redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti