Početna » Otkrivamo koji su to gorko-slatki momenti obeležili karijere naših poznatih

Otkrivamo koji su to gorko-slatki momenti obeležili karijere naših poznatih

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija otkriva koji su to gorko-slatki momenti obeležili karijere Jelene Tomašević, Dejana Tomaševića, Miloša Bikovića i Nuccija

Život je ispunjen divnim trenucima i uspomenama. Usponi i padovi su njegov sastavni deo, i ponekad je samo potrebno da budemo strpljivi kako bismo došli do onih slatkih trenutaka, koje je vredelo čekati!

Takva vrsta filozofije je utkana u brend Gorkog lista koji upravo spaja naizgled nespojivo, gorko i slatko, i stvara svoj autentični ukus koji osvaja ukuse već 61 godinu.

Na spektakularnoj proslavi omiljenog srpskog bitera, koju je priredio Vojin Đorđević, osnivač brenda, pitali smo goste da podele sa nama koji su to momenti u njihovom životu bili i gorki i slatki.

banner

Jedan od najlepših vokala na ovim prostorima i žena koja pleni u svakom smislu, osvrnula se na dva detalja.

“Pelin i med. Ta pesma je možda i jedna od prvih asocijacija. Svakako je to na neki način i Evrovizija na kojoj sam predstavljala Srbiju 2008. godine. To iskustvo je bilo jako uspešno za mene i to je taj segment slatkog, a gorko je to što nosi mnogo stresa, na koji nisam bila spremna. Ali, sada, kad bih otišla ponovo, znala bih šta da očekujem“, rekla je Jelena Tomašević.

Njen prezimenjak, legendarni košarkaš Dejan Tomašević, u sportu je imao gorko-slatke momente na dnevnom nivou. Iz pobede u poraz, i obrnuto.

“Sport je zaista povezan sa pobedama i porazima. Hvala Bogu da sam u svojoj karijeri imao mnogo više pobeda nego poraza, ali nijedna pobeda ne bi bila toliko slatka ukoliko ne bi bilo ni te gorčine tog poraza, tako da zahvaljujući njima, ja kao pojedinac i moja ekipa smo rasli i na kraju postizali te rezultate“, istakao je jedan od najtrofejnijih košarkaša u istoriji naše zemlje.

Popularni reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci, imao je zanimljiv pogled na ovu temu.

„Put do ovde je bio više gorak nego sladak, ali kada dođeš do toga čemu si težio, na kraju ti taj gorki ukus postane sladak. Rad na sebi, jurenje svojih snova i put ka cilju, to je nešto što je gorko, a zapravo ima slatke momente i na kraju se uvek isplati.“, rekao je Nucci.

Gorko i slatko je svaka priča o uspehu, objašnjava Miloš Biković, jedan od naših omiljenih glumaca.

„Svaki uspeh ima gorke i slatke momente i bez tih momenata ne postoji ta slatka pobeda i neki rezultat. Svaki rad po sebi je i gorak i sladak, svaka vrsta prevazilaženja samog sebe je upravo to. Gorko i slatko.”, rekao je Biković.

Autor fotografija: Jakov Simović

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti