Početna » Završni koncert polaznika ‘Besplatnih muzičkih radionica’ 15. decembra u klubu ‘Feedback’

Završni koncert polaznika ‘Besplatnih muzičkih radionica’ 15. decembra u klubu ‘Feedback’

od strane bukovac

U četvrtak, 15. decembra sa početkom od 21 čas, u  klubu “Feedback”, održaće se završni koncert polaznika ovogodišnjeg zatvorenog ciklusa “Besplatnih muzičkih radionica”.

Žanrovski šarenolik repretoar , nova generacija mladih, učesnika radionica, predstaviće se publici i time obeležiti višemesečni rad sa svojim mentorima – Andrijanom Stanković (vokal), Milošem Vojvodićem (bubanj), Vladanom Karadžovim (bas gitara), Lazarom Petrovićem (gitara) i Bojanom Bojkovićem (klavijatura).

Ulaz na koncert je besplatan.

Ovogodišnji ciklus “Besplatnih muzičkih radionica” se realizuje uz finansijsku podršku kompanije Mozzart d.o.o.

banner

“Besplatne muzičke radionice” organizuje Udruženje Štek House iz Niša i ovo je osma godina za redom kako se ovaj program realizuje. Od nastanka do danas kroz ovaj podsektor organizacije prošlo je preko 250 polaznika , 10 mentora i 15 gostujućih predavača iz cele Srbije , sa preko 2000 posetilaca na završnim koncertima. Pored neformalnog muzičkog obrazovanja ,cilj ovog programa predstavlja i zagovaranje timskog rada, osnaživanje mladih umetnika u okviru javnog nastupa i umrežavanje mladih na lokalu ali i sa kolegama sa Balkana i Evrope.

Od 2018. godine “Štek House” je deo internacionalne mreže organizacija koje pružaju neformalno muzičko obrazovanje pod nazivom „B#ART mreža“ . Mrežu čine 8 organizacija iz Srbije, Bosne i Hercegovine , Hrvatske i Austrije. Ove godine mreža je nastupila sa ukupno 47 mladih solista i instrumentalista  koji su svoj godišnji rad predstavili zajedno u istom trenutku u okviru “Nišville jazz festivala”.

Foto: Mario Denić

Baner: Štek House (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti