Početna » Radnički trenira u Banskom, Škrbić poručuje: bićemo još bolji

Radnički trenira u Banskom, Škrbić poručuje: bićemo još bolji

od strane bukovac

Fudbaleri Radničkog nalaze se u Banskom, gde obavljaju glavni deo priprema za predstojeću sezonu. Drugi dan priprema protekao je po planu, jutarnji trening bio je posvećen organizaciji igre iz zadnje linije, a popodnevni progresiji napada, tranziciji i prekidima.

Svoja očekivanja od nove sezone i rada sa novim trenerom, izneo je napadač niškog tima, Miljan Škrbić.

  • U Nišu smo se tokom dve nedelje upoznali sa radom i idejama novog trenera. Bilo je naporno, ali se ne žalimo. Važno je da uradimo šta se od nas zahteva. Sa nestrpljenjem iščekujemo utakmice, imaćemo priliku da se svi pokažemo i nametnemo treneru. Sa trenerom Trajkovićem sam sarađivao i ranije kada je bio u Nišu. Imam samo reči hvale za rad, trebala nam je sveža krv, neko sa novim idejama. Šef nas je odmah po dolasku upoznao sa zadacima. Mislim da će se videti ozbiljna promena, ako svi budemo disciplinovani i ako budemo realizovali sve zadatke i zamsili, ističe Škrbić.

Škrbić je na proleće pogađao protivničke mreže, kada god je bilo neophodno. Postavlja se pitanje da li je sezona za nama samo bila zagrevanje za ono što sledi.

  • Saigrači se šale da bolje igram kada ne prođem pripreme, jer sam bukvalno bez priprema postigao sedam golova. Ovo su prve pripreme, posle dve godine, koje ću odraditi kompletne. I početak prvenstva je pomeren, imaćemo više vremena za pripremu, još nedelju dana. Nadam se da ću, kada prođem pripreme, nastaviti u istom smeru i da ću postići još više golova.

Prošla sezona na kraju je, ipak, uspešno arhivirana. Ova naredna mora biti mnogo bolja.

banner
  • Konkurencija u ligi je jaka, svi klubovi iz gornjeg dela tabele se pojačavaju. Moramo mnogo da radimo, da napredujemo iz kola u kolo i onda ćemo videti dokle će nas to odvesti. Mi smo prošle sezone sebe videli u plej-ofu, a nismo shvatali da idemo ka borbi za opstanak, to se ne sme ponoviti. Daćemo sve od sebe da budemo u gornjem delu tabele i da se borimo za izlazak Evropu.

Govorio je Škrbić i o ličnim planovima.

  • Ambicije svakog igrača u Srbiji, jesu da se oproba i u inostranstvu. Svi traže bolje uslove i ugovore od kojih mogu da profitiraju. Ja sam još godinu dana u Nišu, nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, da ću postizati golove i da ću onda otići u inostranstvo, zaključuje Škrbić.

Današnje treninge propustili su Bazile Jamkam i Andreja Stojanović, koji još uvek nisu u potpunosti sanidali povrede, dok je Filip Frei trenirao po specijalnom programu. Radnički sutra očekuje prva proba na pripremama, protivnik na prijateljskom meču biće rumunska ekipa Politehnika iz Temišvara.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti